Tivoli
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

5 bøger du skal læse!


Tivoli
Annonce

Jeg er blevet vanvittig glad for lydbøger – hører dem når jeg er ude at gå (ja, faktisk går jeg flere ugentlige ture fordi jeg hygger mig med ørebøffer i ørerne imens jeg får fortalt historier), når jeg laver mad, under transport og sammen med mine børn. Mofibo har et hav af bøger, over 60.000 lyd- og e-bøger, som jeg har fået lov til at give jer 30 dage gratis adgang til, uden binding.

I skal blot oprette jer HER og bruge koden SYDHAVNSMOR – så får I kvit og frit 30 dages lytning og læsning.

Men hvilke bøger er så værd at kaste sig over fra start? Åh, der er mange, og jeg har måtte begrænse mig. Men jeg har valgt 5 bøger (eller forfattere) jeg synes I skal læse.

RØDDER

I Rødder følger vi den nu dræbte ex-bandemedlem Nedim. Fra han var 10 ville han være gangster. Det blev han. Han blev en del af en rockergruppe og i mange år var hans hverdag svindel, trusler og afpresning. Men en dag blev det nok. Og han forlod bandemiljøet, trods for det ikke var nemt. I bogen, der også findes som lydbog, følger vi Nedims opstigning i bandemiljøet. En beretning om kammerater og krig, om fængselsmiljø og forretninger. Om vejen ud herfra – som desværre endte i et drab i november 2018. Dagen hvor Nedim havde boglancering på netop denne bog. Hør den – den er enormt rørende og giver et billede af en verden de færreste kommer ind i. Find bogen HER.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG

Jeg har ikke selv været på Jytte endnu, men jeg skal i gang. For jeg har fået anbefalet denne bog, der har en lidt skør titel, alle steder fra. I har måske set de der DR-programmer med Jan Hellesøe? Han taler om nudging og viser hvordan man kan påvirke folks adfærd. Det handler denne anmelderroste bog også om. Mega spændende! Bogen kan findes HER.

KÆRE ZOE UKHONA

I kender Pelle Hvenegaard fra datingprogrammerne og Pelle Erobreren. Ham den søde lille dreng, der blev en skide flot fyr som voksen. Men hans eget kærlighedsliv har vist ikke altid været helt nemt – indtil han mødte sin kone, Caroline. Som han i seks år var i fertilitetsbehandling med. Indtil han og konen adopterede en lille pige fra et afrikansk land, som flyttede ind med parret på Christianshavn.

I da spadserede jeg en jeg-har-spist-for-meget-ris-a-la-mande tur med min far langs Københavns Kanal fra Sydhavnen til Christianshavn, retur. To små drenge løb på løbehjul over en vej, den ene faldt og slog sig meget. Pelle Hvenegaard kom løbende forbi, før vi selv nåede hen til drengene og samlede drengen op fra vejen og satte ham på en lille trappesten. Og dér gik det op for mig, at denne bog ligger højt på min læseliste. Find bogen HER.

ANNE METTE HANKOCKS BØGER

Hun er solgt til mange lande nu. Anne Mette Hankocks bøger er på alles læber. Og det må der være en god grund til? Læs bl.a.

“Ligblomsten” 

“Mercedes-snittet”

“Klap i hest – indrømmelser fra det perfekte liv”

Søg blot på Anne Mette Hankock HER.

BOGEN OM KIM WALL

For at være helt ærlig, ved jeg ikke helt om jeg synes sådan en bog her er interessant eller ikke. Det var jo en makaber og frygtelig begivenhed, da Kim Wall døde, efter at været blevet slået brutalt ihjel af manden Peter Madsen. Raket-Madsen, som han var kendt under. Men Kims forældre, der virker som nogle kærlige, kloge mennesker har skrevet en bog om hændelsen, alle deres tanker og samlet det i en bog der nu kan give et indblik i den unge, kloge journalistpiges liv – og tiden efter hun ikke længere var blandt dem. Find bogen HER.

Husk at du med koden SYDHAVNSMOR kan læse/lytte til alle bøgerne kvit og frit i 30 dage, uden binding (samt ca. 60.000 flere) hos Mofibo HER

Koden gælder t.o.m. d. 31. december 2018, så tilmeld dig inden så du kan slubre gode bøger hele januar.

Hvilke bøger har I senest læst eller lyttet til, som vi andre bør kaste os over?

Vil du have mere inspiration så læs også om “mine 3 bogfavoritter” & “de 13 bedste kvindebøger”.


Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top