May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sådan bliver du en populær forælder ;) + en konkurrence

Sponsoreret af Min Bio

42a27fd9-d965-4e52-a901-fe74900627ad

Noget af det bedste jeg vidste ved julen da jeg var barn, var foruden at vågne op til min farmors hjemmebroderede julekalender der var fyldt med pakker – som Umas i dag har arvet, var at se julekalender. I 80’erne, hvor jeg var et en bette tøs, var der ikke det store udvalg af børne-tv og julekalendre. Til gengæld holdt det 100 % det tv der blev lavet. Jul på Slottet, Nissebanden, Jullerup Færgeby og Skibet i Skilteskoven mm. var fantastiske, og jeg fik sommerfugle i maven hver gang et nyt afsnit rullede over skærmen.

Èn af de ting jeg havde glædet mig aller mest til ved at avle selv, var at jeg igen ville give mig tid til, at se julekalender. Men mine børn har faktisk ikke vist den store interesse for årets julekalendre i tv, som jeg også må sige bliver sendt en kende sent, når ens børns normale puttetid allerede træder ind kl. 19. Men både jeg – og de – er særligt glade for den nye adventskalender der sendes på ungernes favorit-app Min Bio. På Min Bio kan dine børn streame alle de klassiske børnefilm som Alfons Åberg, LEGO (friends), Smølferne, Far til Fire, Rasmus Klump, Lille Prinsesse, og mange flere. I et univers, alle kan betjene. Der kommer nyt indhold hver fredag, og udvalget er bredt. Indholdet på streamingtjenesten henvender sig til børn mellem 2-8 år – og deres voksne 😉

Serien hedder Rita og Krokodille og er lavet af ‘Dansk Tegnefilm’ – selskabet bag Cirkeline, Cykelmyggen og Samson & Sally. Rita og Krokodille handler om venskab fra en 4-årigs perspektiv. Rita er en lille, bestemt pige med en meget sulten ven i badekarret. Når Krokodille er i nærheden, kan Rita gøre lige, hvad hun vil – og det er ikke så lidt. Det er en VIRKELIG sød animationsserie, som mine børn elsker at se.

Hver søndag i december åbner Min Bio op for 5 nye afsnit. De 20 afsnit af Rita og Krokodille er gratis i hele julemåneden, og for nye kunder er de første 30 dage gratis. Derefter koster tjenesten 49 kr. for en måned. Vi bruger app’en meget herhjemme – med helt god samvittighed. Læs fx her. Vi kan downloade børnenes favoritter og tage dem os uanset hvor turen går hen. Vi kan nemlig downloade lige så meget indhold, som der er plads til på vores smartphone eller tablet, og gemme det i op til 30 dage ad gangen. Dvs. at man kan se Min Bio offline, hvilket edderrådme er smart 🙂

Nå, men vil du gerne vinde fri afbenyttelse af Min Bio i et helt år? Så deltag nemt, og uforpligtende i min konkurrence herunder. Hvis dine børn ikke er i målgruppen vil det jo heller ikke være en skidt gave at lægge under træet, til nevøen Bille-Hamilton-Angusto eller niecen Persille-Altana-Rasminus, vel? 🙂

KONKURRENCE

Jeg har fået lov til at udlodde 1 x årsabonnement til Min Bio + Rita og Krokodille bøger.

Det eneste du skal gøre for at deltage – og blive en populær forælder 😉 – er at skrive “JUL” i en kommentar herunder eller i opslaget på sydhavnsmor.dks Facebook.

Held og lykke – vinderen får direkte besked 🙂

På søndag rejser ungerne, min mor og jeg på en uges ferie - og så er det altså dejligt nok, at man kan have adventskalenderen og Min bio med på ferie, så vi trods (forhåbentlig) sol og varme stadig kan få lidt julestemning ;)
På søndag rejser ungerne, min mor og jeg på en uges ferie – og så er det altså dejligt nok, at man kan have adventskalenderen og Min bio med på ferie, så vi trods (forhåbentlig) sol og varme stadig kan få lidt julestemning 😉

 

 

 

Del på Facebook

10 kommentarer til “Sådan bliver du en populær forælder ;) + en konkurrence”

  1. “JUL” ejjjjj en god konkurrence min datter på 5 år ville blive mega møg glad.

  2. JUL
    Mine unger vil også blive super glade. 😉
    Glædelig jul til dig og din familie.
    Tak for en fed blog 🎄🎅🏻

  3. JUL! (gad vide om man bryder nogen forældreregler, hvis man bruger tegnefilmene til at optage opmærksomheden hos sin 1-årige i ny og næ..)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top