May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Det er da virkelig skørt… – sydhavnsmor.dk

img_0910

Hvorfor…

– børn kan spille Ipad allerede som 1-årige. Jeg kunne først spille Kalaha da jeg var 8!

– man kan tage fem kilo på på en uge, men at det så tager mindst 5 uger, hvis man virkelig strammer sig an, at tabe dem igen? Før jeg mødte Martin var jeg på en ferie med nogle veninder i Rom. Der blev kværnet pizza i den helt store stil og jeg var ikke beskeden når der skulle fyldes hvidløgsolie på, eller når vi i ny og næ kastede pizzablikket på en omgang fløde-pasta i stedet. Vinen røg også i svælget i større mængder, shots og gelatos. Så FEM kg ekstra-May blev det til på én lille bette uge! Som jeg husker det, satte de sig alle sammen i ansigtet, så jeg lignede et ballon-menneske, og det tog mig altså lidt tid før hele Italiens mad var røget ud af min krop igen.

– man bruger et hav af penge på danske badelande, når man kan komme til rigtig varme, badevenlige (også for børn) lande i Syden i stedet, til samme pris 😉 Fx HER. Eller er det bare mig? 😉

–  man får ondt i røven over at det går godt for andre. Jeg tror alle får mere igen, hvis vi hepper på hinanden, i stedet for at tale hinanden ned 🙂

– koster en halvliters sodavand i 7-eleven lige pludselig næsten det samme som et af de der populære velour-hårbånd – dog på tilbud, men alligeveller!???

– eller HVOR er alle de gode tv-programmer blevet af? I løbet af en hel uge kan jeg nærmest kun opstøve Arvingerne og X factor (sch!), som jeg gider køre ind. Borset fra Ramasjang selvfølgelig. Åh. I Norge er de meget bedre til at lave fjerner. Alle HAR jo set SKAM nu? Og der er altså mere snask at komme efter, på NRK!

– eller HVAD lavede børn dengang vi var små – og der ikke var Ramasjang?

… og HVAD er det egentlig vi voksne laver nu, når der er? Mobilos… :/

– serverer de pomfritter og remo i svømmehallen? Det smager jo fandens godt, men helt ærlig…

– og HVORDAN kan alle de spillehaller seriøst overleve herude i Sydhavnen?

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top