May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

De fleste børn bliver lavet til (godt) nytår!

image

D. 23 september hver år bliver der født dobbelt så mange børn som på alle andre dage i året. Så er du født deromkring – ligesom jeg – havde dine forældre nok en god nytårsaften, fortæller en fransk undersøgelse fra Ined 😜

De fleste undfangelser denne dag er ikke altid de mest planlagte af slagsen som fx kvindens jeg så i “Go’ Morgen Danmark”, nogle år tilbage (2011). Hun havde fået tvillinger med forskellige fædre!!! Hvordan kunne det lade sig gøre? Det kan I selv se her i indslaget jeg har fundet frem! 🙂🙃 Første registrerede tilfælde af tvillingebørn med forskellige fædre, nogensinde 👬.

Kvinden havde været i seng med to forskellige mænd lige efter hinanden og “skudt året godt i gang”, som hun selv udtrykker det. Hendes to sønner kom så til verden ni måneders tid efter – lavet af hver deres sædcelle. Voila! Egentlig ret sejt, at den slags også kan lade sig gøre, synes jeg. Kroppen er vild!

Rigtig godt nytår til jer alle, med et ønske om alt det bedste!  🎆💥🎉

❤️

Knus May

Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook 🙂

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “De fleste børn bliver lavet til (godt) nytår!”

  1. Hilarious fact;) jeg glemmer aldrig det indslag. Sååå sjovt. Husker den ene mands platte kommentar a la: ‘så tog jeg den helt store raket frem’ Jesus!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top