May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ugens fund: “String”-lignende reol til 260 kroner – sydhavnsmor.dk

img_0882

Reolen minder helt latterligt meget om den populære String-reol, som jeg længe har drømt om at knalde op på egen væg, i Sydhavnshytten. Men det er ikke sket, for vi har ingen klejner til reol-køb, da min husbond er studerende, og bloggen ikke har gjort mig rig 😉 Men at Bauhaus så sælger en utroligt lignende model til sølle 260 kroner – i et asketræslook, gør det hele lidt mere optur. Jeg ved at den også har eksisteret i en hvid model (se billedet herunder – hvor det der lige fangede mit blik i første omgang var kaktussen til højre, og så siger jeg ikke mer 😉 og håber den kommer retur, for jeg vil gafle den! ). Og derfor ville jeg lige dele fundet med jer, hvis dén slags skulle have nogens interesse.

Sig endelig til hvis du kender til et mega pænt (budgetvenligt) fjernsynsmøbel, der ikke fylder halvdelen af stuen – for sådan et leder jeg efter, og er åbenbart enormt kræsen. Tak! 🙂

img_0881

Husk at du kan vinde 2000 kroner til shopping på sydhavnsmor.dk HER – jeg trækker en vinder på mandag 🙂 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Ugens fund: “String”-lignende reol til 260 kroner – sydhavnsmor.dk”

  1. Ov, den er fin 🙂 søstrene grene har indimellem nogle ret så fine og budget venlige småmøbler. Jeg fandt et fint lille marmorbord til undet 300,- i weekenden.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

Smuk borddækning på budget

Indeholder reklamelinks  Tallerken valmue // marmorskærebræt // Lyserød stentøjstallerken Bladformet fad // Tallerken med blå blomst // Krus med valmue Støvet blå porcelænsfad //

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top