May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

RIGTIG GOD JULefest med seje damer og flotte blokes fra Bloggers Delight – sydhavnsmor.dk

Jeg drønede i går direkte fra job på Frederiksberg til Magadunse på Kongens Nytorv for at møde denne dame. Vi skulle til Bloggers Delights julefrokost i Jane Königs showroom på Store Kongensgade sammen med 89 andre bloggere fra BD’s netværk. Jeg lignede udskidt æblegrød efter syv timer på job og fem års søvnmangel, og gennemtestede derfor hele stue-etagens makeup – og parfume afdeling i Magasin, før vi mødte op hos alle de andre websluts (sagt med låååve i stemmen) og havde en hyggelig aften med mad, drinks og gaver. Yes, nogle gange er det sgu lidt glam at være blogger – oftest not so much 😉

Da jeg i dag skal møde før fanden får sko på droppede jeg at tage med videre i byen for at tanzen, selvom det måske i virkeligheden vilæe være dér det blev aller sjovest (at tage billeder til jer), muligvis pga en del mængde alhohol 😉 , men gamla-mutter var fornuftig og tog taxa og bus hjem da klokken rundede ni tredive. Man er jo over tredive, har børn, fast bolig – næsten bil og vovse eller arhhhhjjj… nå men årets sidste julefrokost, sådan fyldt med alkohol og stiletter, for mit vedkommende – ja, egentlig have jeg faktisk bare slidte vinterstøvler og svedpletter under armene (på), så knap så ‘højrøvet’ var den for mit vedkommende. Men ikke desto mindre, hyggelig, mættende og tømmermændsgivende, hvis man var til dén slags.

Hvis du vil kan du glo lidt med her fra aftenens strabadser så er der frit slag for den slags (primært på andre bloggeres instas, for min tlf var ikke ivrig for at knipse ser jeg i dag), og hvis du hellere vil lukke øjnene og slappe af inden det blir crazy christmas i morgen, så gør du det 🙂

For egentlig ville jeg bare sige : Rigtig god jul, søde venner! Jeg håber I får den aller bedste af slagsen med alt I ønsker jer for fremtiden – og af materielle sager I ikke kan leve uden 🙂 Jeg ønsker mig bare en støvsuger. Og en der gider bruge den.

img_0097

 

img_0106img_0108

Del på Facebook

2 kommentarer til “RIGTIG GOD JULefest med seje damer og flotte blokes fra Bloggers Delight – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top