Rutsjebanen Tivoli
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den perfekte fødselsdag – og masser af billeder!

Findes den perfekte fødselsdag? Ja, det gør den!

Mine venner fra Australien er netop rejst retur til London hvor de slår deres daglige folder. Der har de boet i 11 år og flytter om en måned tilbage til Australien hvor de er fra – nu med to børn. Jeg har kendt manden, Stu, i forholdet i snart 15 år, da vi i to omgange har boet sammen i Indre by. Han kender mig som hende der sov i 24 timer i træk, drak for meget rødvin onsdag, torsdag, fredag og lørdag, og måske også søndag. Og i dag kan hende May kun drikke to glas vin og så falder hun ned af stolen af fuldskab og fletter fingre med kummen hele dagen efter. Ting forandrer sig på relativ kort tid, og i dag ser verden (heldigvis) lidt anderledes ud end den gjorde dengang på Badstuestræde.

Dengang vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle gøre med mit liv. Skulle jeg arbejde mig op indenfor filmbranchen, i og med jeg blev tilbudt et småttejob i Zentropa, eller skulle jeg tage en uddannelse? Stu, min Australske ven var kommet til Danmark for at tage et semester på jurastudiet. I dag arbejder han som advokat i London – snart i Australien, og jeg sidder her og blogger… med en baggrund som pædagog med en kandidat i pædagogisk antropologi.

Det er sgu da ikke helt galt, er det?

Jeg har i hvert fald mødt et hav af dejlige damer, som beriger mit liv fra tid til anden… det skete igen i onsdags.

Rutsjebanen TivoliTivoli

Reklame/Inviteret: I onsdags inviterede jeg en røvfuld bloggerveninder, min søster og et par gamle veninder med i Tivoli med turpas og hele svinemøget. Jeg var nemlig så heldig at få lov til at invitere mine veninder i Tivoli – af Tivoli, og efterfølgende spise sushi i det japanske tårn på Letz Sushi. Kææææft det var en god idé. I fulgte måske med på dagen på min Instagram @sydhavnsmor.dk?

Selvom jeg snart er 36 og det hele hænger mere end det strutter, så er jeg altså ikke blevet for gammel til at tage i Tivoli (uden børn). Jeg var engang ikke bange for at kaste mig på hoved ind i en eller anden sindssyg dæmon, men har de sidste år været mere til den gamle rutsjebane, der stadig kan noget, eller en tur i ballongyngerne eller de små både på vandet. Men i onsdags fik den hele armen! Jeg var flere gange i Dæmonen, og sluttede aftenen af med en tur i Det Gyldne Tårn, og fåååårk det var skægt. Jeg er sgu blevet modig igen, på mine gamle dage! Vi var 13 piger der fes rundt og skreg af grin og skræk hele dagen; Linn,Mia, Alexandra, Heidi, Nana, Christina, Pernille, Miriam, Signe, Laura, Signe (one more!), Josefine og Tina.

De fleste af os mødtes kl. 12.45 og fik udleveret indgangsbilletter med fototilladelser. Nogle af dem der har sådan et ‘rigtigt’ arbejde, stødte til senere og slog til Søren, indtil vi spiste i japanertårnet klokken seks. Det var helt åndssvagt lækkert det mad vi fik – og de der ikke var til fisk, fik serveret nogle saftige sticks, jeg også savlede lidt over. Hvidvinen i glassene, veninderne rundt mig, maden og den gode stemning sparkede døren ind til den bedste dag i de sjoveste og hyggeligste omgivelser! På Letz Sushi i Tivoli serverer de en særlig menu, man ikke kan få andre steder i byen på deres restauranter, og jeg skal STENSIKKERT tilbage og gafle den – det kunne altså godt gå hen og blive en tradition det her. Meningen var at vi skulle ramme bådhuset efterfølgende, hvor jeg havde sørget for flaskevis af iskolde bobler og G+T’s samt 4 kg slik (!) men vi kunne slet ikke slippe forlystelserne, og endte i stedet med at blive i parken til luk. Herefter tog det voksne barn alene ud til Sydhavnen, bællede en liter danskvand, tog en Treo og hev torsk ind de næste seks timer.

Vi gør det igen!

 

HOLDET!

Tivoli

Bagerst fra venstre: Linn, mig, Mia, Signe, Laura, Nana, Tina, Pernille

Forrest fra venstre: Josefine, Christina, Heidi, Alexandra, Signe, Miriam

 

Galoppen i TivoliGaloppen i Tivoli

Heidi, Miriam og Christina tværer de andre ud på Galoppen 

 

Rutsjebanen i Tivoli igen og igen…

TivoliRutsjebanen Tivoli

 

Tivoli

 

13 sultne tøser på Letz Sushi i det japanske tårn i Tivoli

Letz Sushi

Letz Sushi TivoliLetz Sushi Tivoli

Letz Sushi TivoliLetz Sushi TivoliMiriamsblok

 

Følelsen efter den bedste dag, med de bedste (blogger)gørls!

Jeg starter nyt studie!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top