May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Chia a la mande (sukkerfri) – Sydhavnsmor.dk

d63e3b31-8ba0-40ea-9be0-b9efe880f723

Det smager virkelig meget af ris a la mande, er sukkerfri – fri for stivelse (ris) og fyldt med proteiner og Omega 3-syrer! Bedre blir’ det ik! 🙂

Det bedste ud over hyggen, julekalender i tv (som mine børn ikke gider at se, æv), al det gode julemad og den særlige stemning der er i luften i december, er den klassiske jule-dessert ris a la mande! Jeg kunne spise den hele året, uden problemer!

Her er opskiften til 4-6 personer på den ‘lette’ og sundere udgave af ris a la mande, som du helt sikkert bliver afhængig af (sorry):

6 spsk chiafrø

4 dl mandel, kokos – eller komælk

1 tsk vanillepulver

2,5 dl fløde (pisket til skum)

50 g smuttede og hakkede mandler/mandelsplitter

1 knsp salt

 

Sådan gør du:

Bland chiafrøene med mælken og sæt på køl i mindst seks timer. Rør et par gange undervejs.

Pisk flødeskummet og vend i, sammen med mandlerne og vanillepulveret. Ta ta ta – herefter har du den lækreste juledesssert.

Den smager fantastisk ‘rå’, men du kan også lave din egen sundere sauce til af jordbær eller hindbær varmet i en gryde, tilsat lidt Yacon sirup og en 1/2 tsk vanillepulver.

 

Gooood jul 🙂

Del på facebook
Del på Facebook

3 kommentarer til “Chia a la mande (sukkerfri) – Sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen