May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

25 julegaveideer til barylerne – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

img_9761

Læste du mit indlæg De perfekte jule – og mandelgaver (jeg selv har købt) ? Jeg har næsten fået julegaverne på plads. Gudskelov, for min konto er FLADERE end min bagdel 😉 Jeg har her fundet 25 ting til Los Barylos, som jeg synes er rætti rætti fine.

Hvis man trykker på linket under hvert billede, ryger man direkte ind i julegaveræset, og det må du jo vurdere om er godt eller skidt 😉

Under vores træ ligger de fine Paw Patrol (Chase) hørebøffer til Uma – begge mine unger er BESAT af den serie (ligesom jeg er besat af SKAM) , light box i turkis til Sofus, og et doktorsæt til deling. De har i forvejen det fine grafiske børneservice fra Design Letters, som jeg købte da jeg rugede Uma i 2011. Jeg ville ønske jeg havde råd til det hele – men på den anden side ville det blive en anelse proppet (og overdrevent), så ville jeg meget gerne også lige bede om fire-fem værelser mere, tak 😉 Hvis jeg var teenager igen ville jeg ønske mig de fine venindebøger der er skrevet af Maise Njor og Lisa Grue.

Hvad har I købt til jeres børn? 🙂

julegave2

Chase (Paw Patrol) hovedtelefoner

julegave1

B Toys lægetaske

julegave3

Mouse chair fra Nofred

img_9781

Legehus fra Nobodinoz

julegave4

Puder fra CamCam

julegave5

Happy Lights, Miffylampe og Nobodonoz tipitelt 

julegave7

Kurvehuse fra Rice

julegave6

Rose in April hylde

julegave8

Mimis cirkus sækkestole

julegave9

Oliver Furniture seng

julegave10

Nobodinoz tipi

julegave11

Bedste venner – en venindebog til piger & Sød Tøs venindebog

julegave12

Mini Lou wallstickers

julegave13

Sweetlights lamper 

julegave14

Børnstel fra Design Letters 

 

julegave15

Sengehimmel Numero74

julegave16

Lightbox med bogstaver 

julegave17

Donkey gulvtape – bilbane

julegave18

Moulin Roty dukketeater

 

 

julegave19

Kostumer

julegave20

Luftballon

julegave21

Ferm Living rund hylde

julegave22

Nobodinoz sækkepuder

julegave24

Up Warsaw hylde

julegave25

Spilledåser

Indeholder affiliatelinks

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top