May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Se lige det her foldebadekar til børn og voksne!!! :-) – sydhavnsmor.dk

img_9502

Jaahhhh!!! Jeg kendte ikke til dette geniale badekar, før jeg besøgte en veninde i det jyske. Hun havde smækket karret op i sin bruseniche og dér, lige dér, i hendes foldebadekar sad hendes kæreste og søn. Altså ikke splitter hamrende Hans-Jørgen lige foran mig. Men dag efter dag, fortalte hun 😜 – når hun ikke selv lumrede i karret med sin tykke-bebs mavse. I kender sikkert flexibadekarene? Begge mine unger har sådan et, men min datter der fylder fem til foråret, er ved at vokse ud af det. Dog elsker hun stadig (ligesom hendes mor, der dog sjældnere end årligt får muligheden) at klemme hele korpus ned i en balje brandvarmt vand og plaske rundt. Så nu ved jeg sgu da hvad jeg skal spare op til! Eller ønske mig i julegave – for det badekar er da for genialt, selvom man dog ikke kan ligge i fuld kropslængde (med mindre man er ret lav) kan man sidde med strakte ben, hvis bentøjet er ca. en meter langt 🙂 Jeg har netop tjekket det ud, og fundet ud af, at det findes i tre forskellige størrelser her. Jeg skal ha’ det største 🙌🏽😉

Der er bundprop i, det vejer 3,5 kg og kan vaskes ved 60 C. Jeg er fan!

Jeg har allerede lagt en flaske champagne på køl – find badekarret HER... 😉

img_9501

Et plasket ind i affiliatelinks 😀

Del på Facebook

9 kommentarer til “Se lige det her foldebadekar til børn og voksne!!! :-) – sydhavnsmor.dk”

  1. Jeg har virkelig også overvejet at købe det badekar – det er så fedt at det kan vaskes og jeg havde ikke en gang overvejet at jeg også selv kunne være deri. Fun fact: på nordjysk betyder sgu’tte – sgu ikke. Det ændrer lidt din sætning 😛

  2. Har du afprøvet dette flere gange med voksen? Der står på hjemmesiderne at det hun er til børn i alderen 0-8? ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top