May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

En anderledes og personlig julegave – sydhavnsmor.dk

Sponsoreret

img_9410

Det er snart juhuuuuuuuul! Er det ikke dejligt? Jeg glæder mig som en stukket gris! Selvom der er én ting, jeg godt kan kæmpe en anelse med – og det er at finde nogle personlige og lidt sjovere gaver, end uldsokker, et kilo matadormix og en stegepande, til at lægge under træet! Det er jo nemlig ikke nemt at støve nogle super personlige gaver op til alle mand i familien, når der holdes jul. Alle har jo alt! Det kan virke fuldstændig hul i hovedet når jeg svarer mine forældre, der spørger mig hvad jeg ønsker mig, at jeg ikke ved det – fordi jeg ingenting sådan rigtigt mangler.

Jeg er jo sucker for Sydhavnen – mit hood gennem de sidste tre år. Jeg ELSKER det her område; vandet, havnen, menneskene, kulturhuset Karens Minde, dyremarken, de grønne områder, luften, landsbystemningen i hovedstaden…  og det er nu dokumenteret på papir! Jeg har nemlig lavet en plakat fra Mapiful, som viser ‘mit’ område;  kanalen der løber ind mod byen og ud mod Hvidovre (hvor jeg er vokset op) gennem Sydhavnen, den gamle bydel, hvor jeg selv slår mine daglige folder – og den nye, hvor mine forældre bor, og hvor vi har vores båd liggende.

img_9409

Min mand, Martin, er fra Vestsjælland, nærmere bestemt Skælskør. Der bor hans faster og onkel i havnen, og hans søster Nadia bor i et hus lige udenfor det lille hyggelige centrum. Til Nadia har jeg (nemt) selv designet en Skælle- (det kalder de lokale byen) plakat, som hun får i julegave. Det er et kort over byen og havnen. Her har jeg også slået mine folder de sidste otte år, siden jeg mødte min mand, så det er ekstra hyggeligt og sjovt at finde vej mellem de forskellige, hyggelige spots jeg kender. Så jeg håber sørme ikke, at hun læser med her 😉 Jeg synes den er hammer fin og det håber jeg selvfølgelig også at hun synes 😉 Det er vildt nemt at bikse sin egen personlige plakat sammen.

Hvis I selv er, eller kender nogen der er crazy med plakater, så er det måske noget med en sådan plakat, som I gir’ jeres eget personlige præg og design?! Jeg har fået en rabatkode til jer, som giver 15 % på jeres køb fra Mapiful, og den er: SYDHAVSNMOR15, hvis det sku’ være noget, i hvert fald 🙂

 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

karnap
Bolig
Sydhavnsmor

Indretning af vores karnap

Noget af det jeg faldt for, ved første øjekast i Sydhavnshytten var karnapperne og alle de små skæve indhak vi har i lejligheden her i

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top