May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

HJEMMELAVET KOKOS TANDPASTA – MED NATURLIGT INDHOLD AF FLUOR

image

Det er ikke længe siden, at jeg anbefalede denne salt-tandpasta, som gør de misfarvede bisser hvidere, efter få uger. Mange var glade for anbefalingen, men andre var kritiske, fordi tandpastaen ikke indeholder fluor, som tandlægerne anbefaler, da det holder hullerne væk fra gebisset. Derfor gør det mig ekstra glad, at jeg nu kan dele opskriften på denne hjemmefiksede tandpasta, der ikke indeholder Fluroid, som den almindelige tandpasta indeholder, og som er så forbandet blandt mange natural-lovers, da det (i meget større mængder end der er i tandpastaen) har været anvendt som rottegift.

Denne kokos tandpasta indeholder i stedet Grøn Te, som modvirker huller i bisserne, da det har et naturligt indhold af fluorforbindelser.

Bland følgende:

4 spsk kokosolie

1 tsk natron (som igen beviser, at det ER et vidundermiddel 😉 )

1/4 tsk salt

25 dråber æterisk pebermynteolie

1 lille pose Grøn te ekstrakt (som indeholder naturligt indhold af fluor)

 

Bland alle ingredienser. Put indholdet i et glas med låg, og dyp ikke tandpastaen ned i glasset, for da får du bakterier deri. Tag en klat op med en ske, når du skal børste dine misfarvede rødvinstænder. Lav en halv portion hvis du bor alene, og personligt synes jeg det er lækrest at have det på køl, men det behøves ikke.

BØRST! God fornøjelse, venner! 🙂

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “HJEMMELAVET KOKOS TANDPASTA – MED NATURLIGT INDHOLD AF FLUOR”

  1. Ester Longsted

    Hej. Har i nu et år udelukkende brugt hjemmelavet tandpasta med kokosolie.Kan ikke rose den godt nok. Mine tænder har aldrig været flottere. Desuden skyller jeg også munden i en stor skefuld kokosolie hver morgen. bobber rundt med det inde i munden ca. 10min inden det spyttes ud. Har lige været ved tandlæge og vupti: nu har jeg pludselig ingen paradentose mere. Din tandpasta er fantastisk (jeg bruger dog himalaya-salt, fintkornet). Jeg kommer ALDRIG til at bruge anden tandpasta end min hjemmelavede. Kan varmt anbefales.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Kultur
Sydhavnsmor

Spis dig gennem Sydhavnen

Det er tid til et par fifs, til nogle gode spisesteder i Sydhavnen. Der er nok ikke mange, der har taget en South Harbour Gourmet Tour.

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top