May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

HAY – det´fedt: 9 ting til boligen, der ikke vælter budgettet!

Snart bliver jeg 34. Holy Crap. Jeg husker tydeligt, da jeg i midt tyverne hørte om andre der var midt i 30’erne (som jeg er nu), hvor jeg tænkte, at så var man eddersparkme voksen. Men, er jeg så det nu? Ikke sådan rigtigt. Håber jeg. Og hvornår er man voksen?

Jeg benægter ikke min (unge 😉) alder, og holder sådan set også af den. Ligesom jeg også holder en del af at møje nettet igennem for ting, jeg kan matche mit (GAMLE og mega-rippede) Visa-kort med. Her har jeg fundet nogle pæne designs, til en helt fair mønt. Nogle af tingene har jeg i forvejen, og inviterer du mig til fødselsdag kunne det snildt ende med at blive sådan noget her, der havner på dit gavebord 😉

hay

Champagneglas // Karklude // Urtepotteskjuler // Håndklæde // Vandglas // Bademåtte // Vægur // 5 kasser // Hånd

Champagneglasset med guldstregen, er jeg vild med. Jeg har smadret alle dem jeg har herhjemme, så overvejer kraftigt at ønske mig de pæne her. Designer-karklude kan godt virke lidt ligegyldigt. Særligt midt i karklude-debatten, som kører i øjeblikket. Dog er det fandme pænt! Og praktisk. Urtepotten er neutral og fin, og passer ind de fleste steder. Håndklædet har jeg allerede, og elsker det. Vandglassets form er jeg vild med. Bademåtten matcher mit håndklæde, og har flotte farver. Uret er smart – så kommer jeg ikke for sent på job 😬, kasserne er geniale til at fx at have legetøj, tøj eller rod i. Og hånden er da bare fin.

Indeholder affiliatelinks 

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top