May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min svoger spiller på Smukfest i aften!

mathias2

I dag befinder jeg mig det helt forkerte sted, rent geografisk. Smukfest – som dengang var bedre kendt som Skanderborg Festival, besøgte jeg nogle år i træk i forbindelse med, at jeg arbejdede som radiovært på Hvidovre Nærradio (lokalradioen, i byen jeg voksede op i) i fem år, fra 1999. Jeg havde et ungdomsprogram der hed “Amazonas”, sammen med en veninde, hvor vi én gang ugentligt inviterede gæster som fx Zlatko Buric, Robert Hansen og Erann DD i studiet, til en snak om… whatever. Vi førte os frem, som om(!) vi var store radiostjerner – og drog på festivaler hvert år som presse. Vi fik bl.a. fisk som Kelly Family og Johnny Reimar i nettet, altså sådan interview-mæssigt 😝👍🏼 Og tænker jeg tilbage, var en af mine vildeste oplevelser, dengang jeg skulle til et stort pressemøde med Razz (Kickflipper – husker I ham – og sangen??). Det troede jeg i hvert fald, at jeg skulle. Jeg blev hentet i presseteltet af hans manager, som førte mig backstage og åbnede en dør for mig. Ind væltede jeg, i et lille bitte rum, med min lille diktafon, uden at have forberedt mig et sekund. Det var ikke et pressemøde, men et reelt interview. Bare ham (på 13 år) og jeg. Og hans manager og mor(!). Det mest kiksede interview nogensinde. Jeg måtte jo (panisk) finde på noget spontant at spørge den (lille) dreng om. Jeg var ild-rød i ansigtet, begyndte at svede voldsomt i hænderne, imens hans mor sad forventningsfuldt og stirrede på mig, og helt sikkert tænkte “Siger hun ikke snart noget?”. FOR HELVEDE DA! Hvorfor havde jeg ikke opsnappet, at det KUN var mig der skulle stille spørgsmål? Og hvordan kunne jeg, blive SÅ panisk af at snakke med et barn? Jeg fik hakket mig gennem et kvarters (super dårligt) interview, som trods alt endte med at blive sendt i radioen – dog klippet så godt i, at det endte med at blive radiostationens korteste (og værste) interview nogensinde.

Det er ikke længe siden, at jeg postede dette indlæg, hvor jeg blærer mig over min søsters seneste musik-udgivelse. Nu blærer jeg mig sgu igen 😉 For i aften kl. 18.45  spiller min seje og dejlige svoger Mathias nemlig med sit svedige band – The Entrepreneurs på P3-scenen, PÅ selveste Smukfest!

De har netop spillet på Roskilde Festival. Og jeg var der ikke 😮, fordi jeg sad med bar wannabe-grækerrøv lige her imens. Jeg havde håbet på en tur til det jyske, men desværre bliver det ikke mig der kommer til at danse rundt til Brutal Summer og It strikes again, i denne omgang. Lucky bastards, jer der skal! Kom lige og hent mig, hva? For jeg vil også! 🙂

Kick lige dén asssss, og ha’ en dejlig dag, uanset om du er i Skanderborg eller andetsteds. Og lyt da også lige, til min svogers andet band – Artificial Brothers, som netop har smidt deres nye single HOLLOW ud i verden 🙂

mathias

 

 

Del på Facebook

6 kommentarer til “Min svoger spiller på Smukfest i aften!”

  1. Ha ha, hvor er det skægt. Jeg har også engang arbejet som lokal-vært på en station, i det mørke Jylland. Og oplevet pinlige situationer! Jeg er på Smukken, og skal selvfølgelig høre din svoger spille i aften!!!!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Køge
Danmark
Sydhavnsmor

Mit crush på Køge!

Annonce for Strædet Køge Det skæveste, mest charmerende hus. Min udvoksning var slem, mine spidser var brændt helt af efter tre uger i Malaysia, og derfor

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top