May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Den sejeste app ever!

spisdinby5

Jeg bor selv i et område, som byder på rigtig mange naturoplevelser. I Sydhavnen har vi bl.a. Tippen – Københavns største naturfredede område, Karens Minde (Dyremarken) og Valbyparken. Familien og jeg går somme tider på æble- (se her) eller kirsebær-rov i lokalområdet, og da jeg faldt over denne app, blev jeg sgu helt tosset. Jeg er vild med den, fordi den gør det det nemt for os, at se, hvor der findes bær mm. i vores lokalområder. Byhøst Iphone App er, som de selv skriver, på deres hjemmeside: “et mobilt værktøj med et online kort, der gør det let at finde og samle vilde råvarer lige der, hvor du står. På Byhøst app finder og deler Byhøsts brugere samlesteder i det offentlige rum”. Læs mere om app’en HER. (og det er skisme ingen reklame, bare ren interesse!)

Hvis du vil lave hjemmelavet grød, syltetøj eller (spicy) brændenældechips, så hop lige ind og tjek den ud! 🙂

spisdinby

spisdinby3

spisdinby2

Del på Facebook

3 kommentarer til “Den sejeste app ever!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top