May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvor gennemsnitlig er du egentlig?

Er du en gennemsnitlig dansker? Danmarks Statistik, røber en del om os danskere. Jeg har sat mig for at finde ud af hvor gennemsnitlig jeg egentlig selv er. Og sådan all in all, er jeg vist en ret plain dansker. Læs med her, og find ud af hvor gennemsnitlig du er?

may

 • Hvis d’damer er blevet gift som 32-årig, er du total gennemsnitlig. Selv var jeg før ude med riven og giftede mig som 29-årig. Derfor falder jeg udenfor statistikken allerede hér. Min mand var 31, men var din mand 35 år, er han i hvert fald gennemsnitlig.
 • Af os har der sagt ja til at vie vores liv til en anden part, bor de fleste stadig sammen med vores husbond/viv, til trods for, at antallet af singler stiger. Så er du stadig sammen med den du har giftet dig med – ligesom jeg, er du altså ret så gennemsnitlig.
 • Var du (også) 29 år da du avlede din første baryl, er du gennemsnitlig. Vi kvinder får i gennemsnit 1,7 børn hver. Jeg har derfor toppet gennemsnittet med 0,3 barn. Hvad med dig?
 • Hvis du er kvinde bliver du højst sandsynligt knapt 82 år, før du stiller dine træsko – og er du mand, takker du nok af, når du runder de 78.
 • Hedder du Peter eller Jens, kunne dine forældre godt have oppet sig lidt, og fundet på et mere særligt navn, som fx Columbus eller Klejn. Sidstnævnte er nemlig ikke de mest brugte navne til hankønnet i DK, som Peter og Jens derimod er. Hedder du Anne eller Kirsten kan du blære dig med, at du i hvert fald ikke er den eneste der hedder det. For det er de mest normale kvinde-navne i DK.
 • Du er mega gennemsnitlig, hvis du bor i ejerbolig. Det gør næsten 60 % af os danskere. I hvert fald jer mellem 50-70 år. Hver af os har i snit 52 m2 at gøre godt med, så er I en familie på 5 – bor I eddermanme stort!
 • Er du murer, fotograf eller receptionist er du gennemsnitlig. For de fleste af os har gået i skole i 17 år, og de fleste af os har en erhvervsfaglig uddannelse.
 • Hvis din familie har en udbetalt indkomst på mere end 230.000 kroner årligt, har I flere penge end gennemsnittet. Er indkomsten mindre, så har I færre – ellers er I totalt gennemsnitlige.

Hvor gennemsnitlig er du så? Er du gift, har børn (hvornår fik du dem?), er du stadig sammen med den du giftede dig med, hvordan bor du, hvor stort, hvilken uddannelse har du…?

Fortæl! 🙂 

Del på Facebook

4 kommentarer til “Hvor gennemsnitlig er du egentlig?”

 1. Ann Flou Rasmussen

  Er rimelig gennemsnitlig. Første barn som 31 årig. Blev gift som 32 årig, fik andet barn som 33 årig. Bor på 162 m2. (Men sku da glad for det ikke er størrer, føj der er rigelig plads at rode på)😆 uddannelse pædagog. Føler mig rimelig gennemsnitlig.

 2. Sjovt indlæg.
  Jeg er næsten gennemsnitlig og så alligevel over hovedet ikke. Jeg blev gift aom 28-årig med min kone som er 12 år ældre end mig og vi er stadig sammen efter 2 års ægteskab. Jeg planlægger at blive sammen med hende resten af mit liv.
  Vi har ingen børn og ingen planer om nogen. Vi bor i er lejet 3-værelses på 75 kvadratmeter her i sydhavnen.
  Jeg forventer at blive professionsbachelor til januar.
  Men lidt i forlængelse af dit indlæg, så laver Politiken i disse dage en række artikler, hvor de har fokus på forskellen på sluseholmen og musikbyen. De er interessante og kommer osse med nogle ret sjove tal.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Mit nye arbejde

I sidste uge fortalte jeg at jeg var på udkig efter et bi-job. Som flere ved har bloggen været mit fuldtidsarbejde de sidste mange måneder, og

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top