Rabarber-mazarintærter uden mel og sukker

rabarber2

En af de bedste og sundere bagerier jeg har gjort mig er helt klart de her. Føj, de er gode!

This is it til 16 styks – og jeg lover at du blir’ glad: 

400 g rabarber (et bundt)
150 g mandler
1 spsk skyr med kæmpe top på (evt skyr med vanille)
2,5 spsk kokosolie (du kan også bruge 40 g smør, skåret i tern)
3 mellemstore modne bananer
6 dadler uden sten
2 store æg
2 spsk HUSK
1 spsk honning
Lidt kanel og 1/2 tsk. mandelessens

Gør sådan her:

Tænd ovnen på 185 C.

Skyl rabarberne og skær enderne af. Skær rabarberne i meget tynde skiver.

Blend mandlerne (gem 15-20 hele styks til topping) i en foodprocessor til mel. Bland alle andre ingredienser i foodprocessoren foruden rabarber og kanel til en dej. Bland herefter rabarberen i. Hæld i 16 (silikone)muffinforme. Hak de 15-20 hele mandler i mindre stykker og hæld ovenpå de små tærter og drys forsigtigt lidt kanel på toppen.

Bag i ovnen ca 25-30 min. Men hold øje – i nogle ovne skal den kun have 20 i andre 35 min…

De smager voldsomst godt! Mine forældre kom lige forbi imens jeg bagte løs og da de gik… lå de allesammen i vores mavser 🙂 De er drøn gode lune, også med en klat (vanille)skyr on the side 😉

Hver GUDESMÆKKER rabarber-mazarintærte indeholder 130 kcal. Det er er sgu’ i orden 😉

Prøv også min svampede proteinbrownie på 20 minutter – uden mel, mælk og sukker og mine crunchy peanutbuttercookies på 15 minutter – uden mel, mælk, sukker og æg . Og hvis du mangler inspiration til rejsedestinationer så kan du HER læse om 10 af mine favoritspots i verden! GOD SØNDAG, folkens! 🙂

rabarber

Kommentarer (15)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *