May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Fra buttet til babe – Uge 3: Le grand finale!

frabuttettilbabe3

For tre uger siden glædede jeg mig helt ustyrligt til dagen i dag. Så lå jeg ikke under pres længere – fra undertegnede. Jeg kunne igen nyde et stykke kage og bade i rosé, for det skal man jo næsten, når det er sommer, ik? Men for filan! Det hele er lissom’ ligemeget, hvis man ryger all in på baguettes og Is-både igen, efter man har gjort sig umage. Derfor har jeg faktisk besluttet mig for at snuppe ‘en uge – eller sommer mer’ på det hersens sundheds-flip projekt. UDEN (vel at mærke!!!!), at være overhellig, for selvfølgelig skal der være plads til sofi-ice(R), et, to – eller ti glas vin, ostebord med flute osv. Måske bare ikke hver dag – hele dagen 😉

I ugen der er gået har jeg kastet mad indenbords der var meget grønt, knap så rødt (måtte ikke spise tomater på “Spis efter din blodtype”, heller ej aubergine som jeg er mega fan af, og har verdens bedste salat-opskrift med). Igen i ugen har jeg haft svært ved at holde mig strikst til ‘reglerne’ og måtte kaste håndklædet i ringen – jeg har nemlig både drukket rosé, champagne og hvidvin, da jeg har levet et halv-glamourøst liv, med et par premierer på film – og teaterstykker, et jubilæum og en receptionsfest, hvor der blev serveret dødlækker sushi og store mængder bobler der inkluderede procenter. Samvittigheden er ikke dårlig – vi er jo bare mennesker 😉 Hende uden rygrad (moi!) har nemlig alligevel formået at slippe 3,3 kg på de tre uger jeg har været i slankehjørnet. Du kan se billeder af noget af maden jeg har hældt ned i ugens løb, og en masse andet på min instagram: @sydhavnsmor.dk 🙂

Og jeg ka’ sgu passe mit sommertøj, som jeg for tre uger siden på ingen måde kunne mase måsen og mavsen ned i, min hud er pænere og min kalkunhals er en lille smule mindre (slap). Æblekinderne er der stadig, og det bliver de ved med at være 😉 Jeg er meget glad og tilfreds, også med de ekstra pakker smør der stadig sidder og blævrer flere steder på kroppen. Depoterne vil frem i verden og det skal de safsusme komme! De skal flagre frit under hele min snarlige ferie, og alle grækerne skal få lov at se noget vaskeægte Danish bacon!

Jeg er død spændt på at høre, hvordan det er gået jer andre der hoppede med på fra buttet til babe – er I hoppet af, hoppet i (altså i champagneflasken/kagebordet)? Billedet af mig faldt jeg tilfældigt over i går.  Jeg vil skyde på at jeg var ca. 7-8 buttede – men nuttede år, da det blev taget back in da 80’s! 😝

Del på Facebook

1 kommentar til “Fra buttet til babe – Uge 3: Le grand finale!”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Livsstil
Sydhavnsmor

Kvinder og vores vægt

De fleste kvinder tænker en del over deres vægt. Det har jeg selv gjort i mange år. Fordi jeg bare skal kigge på en pakke

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top