May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

I morgen trækker jeg vinderen af en af disse lækre flyverdragter til børn – du kan deltage her :)

canada-goose-sydhavnsmor1

Indlægget er sponsoreret af Nagpeople.com

I morgen trækker jeg en heldig vinder af en af disse letvægter – men super varme flyverdragter til de mindste fra Canada Goose. Du kan klikke her og være med i konkurrencen om sådan en herlig fætter til 2700 kr. som jeg i samarbejde med Nagpeople udlodder til en sydhavnsmor-læser 🙂

Pøj pøj og rigtig god weekend <3

Du kan følge sydhavnsmor på facebook, bloglovin’ og instagram  

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top