May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

I morgen trækker jeg vinderen af en af disse lækre flyverdragter til børn – du kan deltage her :)

canada-goose-sydhavnsmor1

Indlægget er sponsoreret af Nagpeople.com

I morgen trækker jeg en heldig vinder af en af disse letvægter – men super varme flyverdragter til de mindste fra Canada Goose. Du kan klikke her og være med i konkurrencen om sådan en herlig fætter til 2700 kr. som jeg i samarbejde med Nagpeople udlodder til en sydhavnsmor-læser 🙂

Pøj pøj og rigtig god weekend <3

Du kan følge sydhavnsmor på facebook, bloglovin’ og instagram  

 

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen