Fra buttet til babe på 3 uger

LCHF: Ostekurv til tacos

ostetaco

Hvorfor har jeg dog ikke kendt til denne opskrift tidligere? Det er en virkelig nem måde at lave lækre tacos på – og skallen er uden (majs)mel, og smager fantastisk. Opskriften er efter LCHF-principperne og derfor passer den fantastisk ind i mit ædegilde af mit eksperiment #frabuttettilbabe. Her forsøger jeg på tre uger at presse min ladeport ned i sidste års sommertøj, ved hjælp af tre forskellige livsstilsændringer (protein-kur, LCHF og Spis efter din blodtype) over tre lynhurtige uger 😉

Egentlig er der ikke meget huskumsnusk i dette tip, men hvis du som jeg forsøger at lade være med at kværne mel, men elsker tacos, er det smart 🙂

Tænd ovnen på 200 C. Hak ønsket fyld (jeg har brugt peberfrugter, tomater, agurk, avocado som jeg har lavet til guacamole ved at blende en avocado med 50 g. skyr, lidt citronsaft, 2 cherrytomater, 1-2 fed hvidløg, salt og peber), friske krydderurter fx koriander og stegt hakket oksekød. Du skal sprede revet ost (jeg har både brugt mozzarella, emmentaler og cheddar) ud i en cirkel/firkant på en bageplade med bagepapir. Bag 2-3 min. i ovnen, til osten er smeltet lidt sammen. Tag osten ud af ovnen og vend den over en mindre skål (5-8 cm i diameter), et krus eller lign. og lad det sidde indtil osten er stiv og kan tages af i fastere form. Fyld ostekurven med dit fyld og servér, evt. med salsa og jalapenos.

ostetaco 1

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra buttet til babe på 3 uger