kager hver dag
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Spis kage hver dag med god samvittighed

kager hver dag

Spis kage hver dag med god samvittighed – kan man virkelig dét? Ja, for sulan! Jeg har solgt flere tusinde bøger (min fysiske bog “Søde sager med grøntsager” (reklamelink) & min e-bog “Kager – hver dag“. Førstnævnte findes i boghandlerne og mange steder på nettet (ja, det her må hellere markeres som reklame for mig selv ;)), og indeholder 25 opskrifter på sundere kager, baseret på friske grøntsager.

Søde sager med grøntsager er opdelt i forår, sommer, efterår og vinter, så alle de søde sager bages med friske råvarer, der er i sæson. Der er fx opskrifter på en intens citronkage med pastinakker, små søde bærtærter med bund af jordskokker, fine romkugler med sød kartoffel og mange flere grønne kreationer.

Alle kagerne har naturlig sødme, fra kokossukker eller dadler, men kan nemt gøres helt sukkerfri. Alle opskrifterne er lavet uden mel, og er derfor glutenfri.

Kager – hver dag var min første e-bog. Den indeholder 20 opskrifter som faktisk også indeholder grønt i mange afskygninger. De er lavet efter det princip der hedder “Sense”; at man kan spise HELE kagen (fx 6 muffins eller en hel kage) til ét måltid, i stedet for morgenmad, frokost eller aftensmad. Kagerne indeholder nemlig den “rigtige” fordeling af protein (fx æg eller hytteost), kulhydrat (grøntsager og havregryn) og fedt (olie, nødder eller chokolade) man har brug for i et sundt, nærende og mættende måltid. Og max 500 kcal. Bogen kan fås i min egen webshop her.

Sundere junkfood med grøntsager er en e-bog jeg nu er i fuld sving med. Den er også glutenfri, som alle mine opskrifter, og kommer til at indholde opskrifter på junkfood i en sundere version, som fx hotdogs, burgere, souvlaki, ‘flødekartofler’, fish-n chips, nuggets mm. Jeg er fuldstændig vild med alt det jeg har lavet indtil videre, og det er resten af familien også, som leger testpersoner undervejs 😉 Jeg håber at kunne have bogen klar til salg i webshoppen i august!

8 ugers online vægttabsforløb for 650 kr inkl. kostplaner!

Pt kører jeg et tilbud i min kostvejledning, hvor man for bare 650 kr får 8 ugers online kostvejledning for 650 kr – inkl. kostplaner tilpasset dit BMR/hvilestofskifte. Det er safsusme så billigt at det kun kører frem til d. 15. aug. og priserne herefter igen går tilbaws til de normale (dette er et halvt pris tilbud!).

Man får et 8-ugers online forløb (læs lidt mere om det her – dette er 12-ugers, men pakken er det samme, bortset fra tilbuddet blot gælder i 8 uger). Skriv til kostvejledning@sydhavnsmor.dk hvis du vil være med (du tilmelder dig nu, og hopper på, anytime over sommeren, når du har lyst – bare senest d. 15. aug!). Du kan regne med at smide et halvt til et kilo om ugen, og kostplanerne ineholder HELT ALMINDELIG MAD som du kan spise med vennerne og familien. Flere har købt forløbet med en mor, søster, mand eller lign. så man er to der kan bakke hinanden op – det virker ofte rigtig godt, og er ekstra motiverende <3

Så… ja – det jeg ville sige, ud over at fortælle om mine bøger og forløb, var egentlig blot at fortælle at man SAGTENS kan leve livet sødt og lækkert mens man spiser sundt & holder vægten /taber sig. At alle de kure der forbyder søde sager og alkohol IKKE holder for de fleste. For kan du fx gode undvære kage resten af dit liv? Eller bobler og rødvin? Det skal helst være en del af den livsstil du ændrer NU, for at det er vaner du tager med dig resten af dit liv, så alle de kilo du taber dig ikke ryger på igen, så snart vægttabsforløbet er slut – møs og god dag!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top