lyserødt tøj
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lyserød garderobe

Jeg er, som rigtig mange andre, tosset med lyserød for tiden. I min entré (se her), puder, Umas malede dør, lyserøde huse, og lyserød garderobe…

Jeg har fundet nogle fine rosa/pink/lyserøde ting, som jeg godt gad eje! Har smidt direkte link ind under collagerne <3

reklamelinks

cardigan (angora) // badedragt // sokker // t-shirt

blazer // solbriller //

sneakers // shorts // taske // kjole

marc jacobs pung // sandaler // bukser

Find mange flere fine, meget budgetvenlige badedragter her.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top