lyserødt tøj
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lyserød garderobe

Jeg er, som rigtig mange andre, tosset med lyserød for tiden. I min entré (se her), puder, Umas malede dør, lyserøde huse, og lyserød garderobe…

Jeg har fundet nogle fine rosa/pink/lyserøde ting, som jeg godt gad eje! Har smidt direkte link ind under collagerne <3

reklamelinks

cardigan (angora) // badedragt // sokker // t-shirt

blazer // solbriller //

sneakers // shorts // taske // kjole

marc jacobs pung // sandaler // bukser

Find mange flere fine, meget budgetvenlige badedragter her.

Del på facebook
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på Sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll til toppen