May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uge i billeder #5 – sydhavnsmor.dk

 

I denne uge…

… har I måske allerede opsnappet noget af følgende på min Instagram?

178c2a29-c773-48b4-ad4b-bb09aa5b6a6c

…tog jeg mandag morgen toget til Køge. For i Køge ligger der nemlig en frisørsalon der hedder Nords Frisør, hvor der arbejder en pige der hedder Mia. Hun kalder sig Oekomor på IG, og det er fordi hun lever fuldt ud økologisk. Både på privatfronten hvor hun er mor til to drenge og på sit arbejde som frisør. Eftersom jeg havde set Mias flotte arbejde – med hår – havde jeg besluttet mig for at tage turen fra Sydhavnen til Ølby St. Og det var sgu et godt valg, for jeg endte med at tage fra Køge til Sydhavnen med det jeg selv vil betegne som det flotteste hår jeg har haft. Nogensinde. I kan se før- og efterbilleder her på bloggen snarest! Og jeg vil altså vove at påstå at jeg har været hos virkelig mange dygtige frisører, men denne gang sad den bare LIGE i skabet som jeg havde drømt om 🙂 Jeg føler mig pludselig både 10 år yngre og 10 kilo lettere 😉


518b49d7-bc7a-468a-8414-6b9738902007

… har jeg længe – apropos lettere – ville anbefale jer at følge Sund inspiration på Instagram. Det er Almedina der står bag profilen, hvor hun deler ud af alverdens super lækre gluten- og sukkerfri opskrifter der er nemme at gå til. Hun har desuden udgivet to bøger der hedder Det lette valg og Det søde valg (affiliatelinks), som I bør få pøllefingrene i, for det er åndssvagt lækkert det hun laver. Tjek hende ud!!! 🙂


5ae76e68-c63f-4d36-a495-2202612983f8

…delte jeg HER en 200 kroners rabat på din næste (fly)rejse eller hotelophold, og fortalte om de aller hotteste rejsemål i 2018 ifølge rejseeksperterne, som alle 3 er nye og uopdagede rejsedestinationer for rigtig mange mennesker. Jeg er selv blevet virkelig lun på ideen om at besøge det først nævnte land, som kun ligger 3 en halv times flyvetur herfra, har de vildeste strande, god mad, er trygt, også med børn, og hvor priserne er sindssygt lave. Læs mere her.


30a32528-cf9b-4b42-99b7-554597993f63

…udkom Engholmene, som er et magasin om den nye bydel i Københavns Havn. Jeg blev interviewet af en journalist fra magasinet, der seriøst er meget mere lækkert end mange af de magasiner man betaler penge for, for nogle måneder siden. Jeg synes selv det er blevet ret fint – man kan læse interviewet HER, som handler om Sydhavnen, på side 64 og 65. På siderne før kan man læse om Rikke, der står bag Cakelicious Copenhagen, som lavede denne mega flotte Sydhavnskage til min fødselsdag og denne vildt seje Rasmus Klump-kage til Sofus fødselsdag 🙂


cec8e025-65db-4991-9f53-197c3601cdf2

…var jeg et smut forbi en af mine favoritbutikker SHOP på Værnedamsvej. De havde sat SÅ meget af deres tøj ned til 60 % bl.a. min buksedragter, som jeg har to forskellige af. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville dele det med jer. Du kan finde deres udsalg online også hvis du gerne vil have fat i noget af Molberg, Second Arrival og Froks designs til sindssygt gode priser.


…holdt jeg tirsdag, med den luksus det bringer at være selvstændig, ungerne hjemme fra børnehave for at tage dem med i svømmehallen sammen med min mor. Valby Vandkulturhus ligger en spytklat, eller i hvert fald det der ligner, herfra Sydhavnshytten og det er safsusme en lækker svømmehal at være i. De har vandrutsjebane (som jeg også tør prøve!), små klatreudfordringer i vandet, og et varmtvandsbassin som Sofus (og undertegnede) er total vilde med at plaske rundt i. Det koster ikke mere end 45 kr for et barn og voksen tilsammen inkl. adgang til det varme bassin, så det er oven i købet billigt at besøge.


f0e333f3-ee33-4031-bc79-3257f141e397

…var jeg sammen med en masse andre bloggere fx Josefine, Nana, Heidi og Signe til CIFF Kids i Forum. Signe lancerede hendes nye PR og kommunikationsbureau Elephants & Ants, som er et PR bureau, faktisk det eneste i Danmark pt, der udelukkende koncentrerer sig om børn <3 Super sejt og super spændende. Det er jo modeuge, og det er så så’ meget modeugen glitrer over Sydhavnsmor – med børnetøj og morgenmad 😉


1cfcbbbb-b292-4a9f-b454-355f1a0b075b

…var jeg blevet enig med en god veninde om at vi fortjente lidt selvforkælelse. Så vi tog en tur sammen til Frederiksberg Svømmehals Kurbad, hvor man for 172 kroner får adgang i to timer til bl.a.

– Saltbassin
– Prisvindende saunagus
– Massagestole
– Dampbad og sauna
– Salt- og infrarød sauna
– Jacuzzi

Og yes, my gørls (and boiz), det er virkelig lækkert og anbefalelsesværdigt. Jeg har tidligere skrevet om 6 spa-destinationer der ikke vælter budgettet, og elsker seriøst dette fantastiske spa-hotel som kun ligger en times kørsel fra København, men når man kun har et par timer til rådighed så er Kurbadet på Frederiksberg guld.

Efter Kurbadet røg vi i Frederiksberg Centret for at køre vegan burger og søde kartoffel-fritter ned i løgnhalsen på 42Raw. Det skal jeg ikke tvinges til at gøre en anden gang.


22a74fb2-ab02-4a66-ab74-c576b286ca9d

…var jeg i Skælle, som de lokale kalder Skælskør, for at fejre 5-års fødselsdag lørdag. Så der røg dén kur. Jeg har så fandens svært ved at holde mig fra kage og lækre, bløde boller når de springer lige op i fjæset af mig og der ikke også lige ligger en bunke friske, knasende grøntsager (gab!) ved siden af og lokker. Så status på denne uges vægttab kan jeg ikke blære mig over; 300 g. Max.

Læs også… 

Min uge i billeder #4

Min uge i billeder #3 

Min uge i billeder #2

Min uge i billeder #1 

 

 

 

 

Del på Facebook

2 kommentarer til “Min uge i billeder #5 – sydhavnsmor.dk”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top