May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Ugens fund: Badebalje til voksne – sydhavnsmor.dk

Foto: Coolstuff / Indeholder reklame i form af affiliatelink
Foto: Coolstuff / Indeholder reklame i form af affiliatelink

Jeg bliver nødt til at dele denne her med jer, da jeg ved hvor glade rigtigt mange af jer var, da jeg fandt foldebadekarret til voksne (og børn) i dette indlæg. Men nu har jeg også spottet en stor badebalje, hvor hele kroppen kan være dækket under vand, i selv det lille bitte badeværelse. Der er afløb, så det eneste det kræver for at du kan bruge det i dit hjem, er at du har en afløbsrist, som de fleste jo har på sit badeværelse 😉 Og om sommeren kan du fylde det op i haven og bælle rosévin i solen (hvis det da nogensinde bliver sommer igen i DK :/ ), imens du bader. God ide ik? 😉

I mit lille badeværelse, der virkelig trænger til en overhaling, kunne det fandme være lækkert med det her badekar, som fås i alverdens farver – lyserødt, blåt, sort, grønt osv., dog er jeg selv mest til det hvide 🙂

Du kan selv få fingrende i den smarte voksen-badebalje lige HER. 

Del på Facebook

4 kommentarer til “Ugens fund: Badebalje til voksne – sydhavnsmor.dk”

  1. Hvor er det fint, det vil jeg klart anbefale til en, som jeg ved søger et sådant.
    God dag til dig:-)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Bolig
Sydhavnsmor

DIY: Lav din egen billedvæg

Jeg har altid været fascineret af hjem fyldt med kunst og fotos på væggene. I Sydhavnshytten har vi en del af min fars malerier hængende,

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top