May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Link til den efterspurgte bluse :-) – sydhavnsmor.dk

Indeholder affiliatelinks

caa795ae-95a8-4d5b-b952-139019afde11

Ja, her bliver der sgu poset i den store stil 😉 Det er ikke noget jeg gør mig meget i, så beklager mine kiksede moves 😉

Jeg havde smækket en Insta-story op på min profil, og fik en kæmpe efterspørgsel på min nye blonde top. Den er dælme også pæn, hvis jeg selv skal sige det – og så er den oven i købet også skidd billigt 🙂 Her kan den gafles, hvis den også skal sidde på din krop 😉 Hvis din str ikke findes har jeg fået at vide at der kommer flere tilbage i webben snart!

God dag, venner!

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top