May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tykt og blødt Ryatæppe på budget – sydhavnsmor.dk

Du har det måske allerede, for det er populært af pommern til! Og det forstår jeg godt, for jeg synes dælme også at det er pænt gulvtæppe!

Som snart ligger på mit stuegulv!

img_0631img_0634

img_0632

 

Det pæne og bløde Ryatæppe der er 160 x 230 cm stort koster kun 1499 kroner, og fås i hvid/grå, offwhite/brun og rosa. Det kan købes HER. Det er ca. 3 cm tykt, lavet af tæt, tykt luv. Og oven i hatten er det Oeko-Tex-certificeret 1002004, det vil sige at produktet er testet for at sikre, at det ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. Dét er fedt! 🙂

Du kan også købe det i et nummer større HER med målene 200 x 290 cm til 1999 kr.

Jeg glæder mig til at sidde med mine bare fusser på det bløde og varme tæppe, imens jeg bæller vin siddende i mine drittkule jeans op af sofaen 😉

 

img_0633

Indeholder affiliatelinks 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top