huse under 3 millioner københavn
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Huse til under 3 millioner, i cykelafstand til København

Jeg skriver jo kun det her indlæg, for at have en undskyldning for at ribbe nettet for boliger 😉 For den faste læser på domænet her, kommer det ikke som en overraskelse, at det stadig handler om huskøb. For jeg har plapret intenst om det længe, og tidligere vist boliger, bl.a. her (mit drømmehus), vi har brændt varme på.

Men, som man nok kan forstå, siden jeg stadig snager og stadig har postnummeret 2450, blev drømmehuset ikke vores. Så jeg leder videre, efter min urealistiske drøm om en villa tæt på vand og by, der koster under 3 millioner. For mere kan sådan et Sydhavner-par ikke låne, da den ene af har valgt at være selvstændig, og banken ikke synes det er en god idé at låne penge til en der har en svingende indkomst – buh! Egentlig ligger hus-kig på hylden, men efter vores SUPER romantiske kærestetur i weekenden (læs HER, hvis du vil kopiere ;)), begyndte vi at kigge lidt igen 😉

Men det skal ikke afholde mig fra at tippe jer andre (der måske også kigger for realz)? Jeg har nemlig fundet fem byer, der stadig (lidt endnu) sælger ud til pøblen (som os), der ikke lige kan hoste 5-6 millioner op. Man skal lede, men det findes. Også nær byen. Jeg er barn af forældre, der altid – selvom de har fundet drømmeboligen, glor boliger på nettet, så måske er det ligeså meget en interesse jeg har, som en egentlig boligdrøm 😉

Hvidovre

Som jeg siger – man skal være vågen i timen. For Hvidovre er fandme også kommet efter den. Prisen, altså. Jeg er vokset op i den bette forstad, der ikke har megen bysummen, men til gengæld blot ligger seks-otte kilometers penge udenfor Kjøbenhavnstrup. Og det er da værd at tage med, hvis man er glad for byen, og ikke gider forurene for vældigt med bilos eller bruge en krig i det offentlige. Man skal kigge i Avedøre-kvarteret, hvis man skal under de 3 millioner. Men nogle gange dukker der også noget op i området omkring Brostykkevej, der skærer hele vejen gennem Hvidovre fra grænsen til Valby, ved Åmarken St, til Avedøre-enden af Hvidovre.

Personligt kan jeg anbefale, hvis man har lavet små kid, at man smider ungerne i skole i Risbjergkvarteret. Der gik jeg selv de sidste par år i folkeskolen. Men Risbjergkvarteret er et populært kvarter, og priserne herefter. Buh!

Søborg

Mit forhold til Søborg, er at jeg ved at Danmarks Radio engang lå i 2860. Ellers har jeg intet. Men jeg har bidt mærke i, at det stadig er til at erhverve sig en villa derude, til under 3 millioner – så tjek området ud, for det er også blot en frisk cykeltur fra centrum af hovedstaden.

Kastrup

Det er ikke fordi der er mange af dem – men de findes! Boliger til under 3 millioner i Kastrup, som blot ligger 7-8 km fra centrum af København, findes. I foråret var vi ude at se et fint lyserødt hus, men vi bed ikke på. Jeg synes sgu ikke Kastrup tog fusen på mig, men jeg ved at der er rigtig mange mennesker der er vilde med Kastrup, på Amager – fordelen er at ejendomsskatterne derude er lave, så det er ikke dumme køb man gør sig derude.

Dragør

Lidt længere ude på Amager, derude hvor kragerne (og flyene) vender, ligger Dragør. Dragør er ved at blive fandens dyrt, fordi folk har fattet at der er fedt, og at det kun ligger 11-12 km fra Rådhuspladsen. Midt i Dragør by koster alt kassen, men tager man fx lige udenfor byen til Søvang, syd for Dragør – eller endnu længere udenfor byen, findes der stadig nogle huse til under 3 millioner. De er nok ikke store, eller i perfekt stand, men de er der. Men det varer nok ikke længe inden der ikke længere gør.

Herlev

Min gamle veninde havde et kolonihavehus i Herlev. Det er mit forhold til Herlev. Men jeg ved at der ikke er langt, og at de har et velfungerende hospital 😉 Priserne er stadig til at være med på derude, ligesom flere steder i Rødovre. Jeg er born and raised på Vestegnen, i føromtalte Hvidovre, og jeg boede i en fin villa. Men jeg tror ikke at jeg skal tilbage. Og det er ikke fordi jeg ikke forstår hvorfor folk rykker til Vestegnen, for det gør jeg. Det er tæt på byen (og jobs måske?!), der findes mange hyggelige villakvarterer derude… Sydhavnen er vel det man kalder Københavns Vestegn, så jeg holder mig i boldgaden 😉

Hvor bor I – og kender I andre gode byer tæt på Kbh, hvor man kan finde huse til under 3 millioner, så smid da gerne en kommentar, så det måske kan åbne vor andres øjne op, tak <3 🙂

Del på Facebook

4 kommentarer til “Huse til under 3 millioner, i cykelafstand til København”

 1. Jeg er også født i Kbh og boet i Valby, Amager og Østerbro… flyttede ud til Tåstrup vel og mærke Tåstrup og ikke Høje-Tåstrup?? først fortrød men nu elsker vi det… 20 min tog så er jeg i Valby. 15 i bil så er jeg i Sydhavnen..
  Vores vej er efterhånden fyldt med københavner der flytter ud.
  Vi har stadig venner & familie i Kbh men havde aldrig troet jeg skulle sige det, men når jeg har været en tur på besøg i centrum er jeg glad for at komme hjem hertil.. vi bor 2 min fra Tåstrup st. og Hovedgaden med masser af indkøbsmuligheder… og så dejligt ikke at høre naboen tisse?? og haven ej at forglemme… vi kan bare gå ud, det skal ikke planlægges .. du skal da have hus , du vil klart elske det også dine børn… her hvor vi bor er så roligt og super naboskab hej fra haven☀️ Kh jeannette

  1. Kære Jeanette, når du skriver som du gør har jeg lyst til at flytte ud til dig ASAP 😉 Det er jo lige det jeg søger – godt naboskab, vejfester og alt det der, jeg selv er vokset op med 😉

   1. Afsted med Jer? I er mere end velkommen og er sikker på I ikke vil fortryde.. 20 min så er vi City og 10 min på cykel er vi ude på landet. Håber I finder lige det rigtige for Jer.
    Er sikker på at hus skal I have✌️
    Kh jeannette ?

 2. Anne Hermansen

  Kom til Søvang! Tog selv turen herud fra Sydhavnen for et år siden. Men skal lige vende sig til “forstadslivet” og at der ikke er en latte rundt om hjørnet, men al de plads man får, er skjønt. Og vi mangler en blogger, den anden flyttede jo til Kolding ☺️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top