May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

VIND 2 naturlige hudplejeserier fra KIMOVI

Sponsoreret

kimovi1

For en måned siden startede jeg med at smøre mit rødmossede, tørre ansigt ind i KIMOVIs orange Creme hver morgen, og deres orange Gele hver aften. Jeg har nemlig lavet et samarbejde med KIMOVI, hvor jeg skal teste deres produkter og samtidig give to af jer søde læsere, muligheden for at vinde en af deres naturlige hudplejeserier, til en værdi af min. 533 kroner.

Den orange serie er god til hud som min – sart og tør, men også til børn, og deres røde numser.

Jeg har også kastet mig over KIMOVIs pimple-gel, som indeholder salt, fordi jeg var nysgerrig på at se, hvad den ville gøre ved min 33-årige teenage-hud, som altså stadig sagtens kan poppe en lille fed bums eller to i ny og næ. I kender sikkert det dér med, at have en lidt mere fedtet hud ved hagepartiet (læs i øvrigt om dengang jeg lignede Jim Carey’s hage lige her) – og rundt næsen. Jeg er ingen undtagelse. Bloggere har det også 😉

Jeg synes ret hurtigt, at jeg kunne mærke at min hud i ansigtet blev mindre tør. KIMOVIs Gele, som jeg hver aften smører i ansigtet virker nemlig sådan, at min døde hud kan gnubbes af (sorry, det lyder frækkere end det er 😉 ) næste morgen. Den er kølende, lindrende og er med til at stabilisere hudens helingsproces. Efter en sommer på stranden (ja, altså ikke herhjemme i den kedelige danske sommer, men i Grækenland), bliver ens hud lidt solskadet – og medtaget og dét er geleen perfekt til at rette op på. Det er som om den lige fjerner de tørre, døde hudceller, og gør huden frisk igen. Meningen er at den skal beskytte huden. Nogen dage har jeg forsøgt at smøre geleen i ansigtet – i røven på cremen, men det skal man altså lade være med, for hvis du bruger nogen form for makeup – foundation eller lignende, klumper den. Vent med geleen til om aftenen – som i øvrigt også er skide god til skællende hovedbund. Pga solen, havde jeg fået tør hovedbund og så gav jeg den lige en omgang med den orange gel et par aftener inden sengetid. Den fedtede ikke min hovedbund eller hår, da den tørrede hurtigt ind og det hjalp sørme også på tørheden!

Bumse-hjælperen har renset min hud hurtigt, og har fået de urenheder der lumrede lige nedenunder til at poppe. Hvilket, efter at bumserne nu er væk, har givet mig en pænere og mere jævn hud. Bumsegeleen tørrer hurtigt, og man kan derfor godt lægge sin makeup oven på, bare kort tid efter. Og hvis du allerede har fået en bums i udbrud, bliver bumsen (gudskelov) hurtigt mindre og forsvinder.

Den blå serie er til værre hudlidelser, som fx psoriasis, kløe og eksem. Den kaldes også “Dødehavet på tube”, hvilket jeg synes er ret sejt. Thermal salt, som serien indeholder, virker nemlig rensende og bakteriehæmmende samtidigt med, at det reducerer hudcelleproduktionen. Ligesom Det Døde Hav. Min 98-årige mormor, som i perioder lider af nogle slemme kløe-anfald har fået et bundt af mine plastre – som også er skånsomme mod huden og er nemme at tage af – og er til at genbruge på andre udsatte områder. Det samme har min mand, som qua sit job som sejlmager, ofte får dybere revner og sår på hænderne.

Jeg må altså sige, at produkterne har gjort det for mig og min hud, som de lover. Jeg var ellers lidt skeptisk, fordi jeg efterhånden har prøvet over halvdelen af apotekets naturlige hudprodukter – og synes ofte at supermarkedets egen lotion har gjort det ligeså godt, som de dyrere helseprodukter. Ja, jeg er sgu blevet fan. KIMOVI er specialiseret i skånsom hudpleje, uden parabener, parfume og farvestoffer og er lavet til alle hudtyper og alle aldre. Som jeg skrev i dette indlæg, har jeg siden jeg var barn døjet med hudproblemer og vil ikke gå på kompromis, når det gælder lige netop min hud – eller mine børns hud, fordi jeg ved hvor vigtigt det er, at den får den rigtige pleje.

Jeg har stadig en masse creme tilbage, for den er drøj i brug, og hvis du også kunne tænke dig, at prøve enten den orange serie som er til pleje af almen hud, eller den blå serie til værre hudlidelser (læs lidt mere om produkterne her), så kan du vinde dem lige her!

Jeg udlodder nemlig én af hver serie og det eneste du skal gøre er at skrive i en kommentar herunder, om du ønsker at vinde den ORANGE eller BLÅ serie – hver især bestående af Creme, Gel og plaster fra KIMOVI – og hvorfor du ønsker at vinde den?

Jeg trækker en vinder på fredag, som offentligøres på bloggen samme dag 🙂 KÆMPE PØJ PØJ!

kimovi4

kimovi2

kimovi4

kimovi3

kimovi5

kimovi1

PS: Der er altid fri fragt på alle ordre og 20 % på din første ordre. Serierne findes på apotekets hylder.

 

Del på Facebook

61 kommentarer til “VIND 2 naturlige hudplejeserier fra KIMOVI”

 1. Anette Ninon

  Jeg ønsker den blå, har psoriasis så er glad for at høre om Kimovi, det må prøves.

 2. Jeg vil rigtig gerne prøve den orange 🙂 Min hud er tør, sart og uren, og pga allergi er det endnu ikke lykkedes mig at finde en creme, der er skånsom men samtidig kan give mig en blød, ensartet og lækker hud!

 3. Jeg vil rigtig gerne prøve den orange serie. Jeg har sart hud og tåler ikke parfume, så jeg har altid brugt mange penge på apotekets produkter.

 4. Den orange. Jeg tror den ville gøre min hud godt, eftersom jeg længe har gået og ledt efter et ordentligt produkt, og jeg tror muligvis dette er sagen 🙂

 5. Hej. Jeg døjer ikke overraskende med tør hud i hovedbund og ansigt og vil gerne være med i trækning om den orange.

 6. Den blå serie kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg har problemer med eksem og meget tør hud. Håber på det bedste og tak for en god blog!

 7. Jeg ønsker mig den orange! Jeg er så ked af, at min hud er så kombineret og både er tør og fedtet, det ser simpelthen så dumt ud og slider på mit selvværd. Jeg krydser fingre for den orange, og håber, at den kan gøre en forskel for mig!

  1. Hvis du døjer med fedtet og kombineret hud, så burde du bruge den blå creme med salt og gel med salt for de fungerer bedre til den hudtype. Venlige råd fra en der bruger og har brugt Kimovi de sidste 2-3 år og har den samme hudtype 🙂

 8. Mette Rolling

  Wow, en præmie. Jeg kunne godt tænke mig at få grabberne i den orange serie, som jeg vil bruge både tit min følsomme hud i ansigtet og til mine altid tørre ben. Jeg er spændt som en flitsbue til fredag 🙂

 9. Marica Pedersen

  Jeg ELSKER simpelthen cremer – jo mere naturlige – jo bedre!!Både den orange og blå lyder jo vildt lækre. Men hvis jeg absolut skal vælge – vælger jeg den blå, så jeg også kan sovse mine børn ind i det:)

 10. Jeg ville elske, at få den orange serie. Jeg har kombineret hud, og tror virkelig, at denne serie ville hjælpe. 😀

 11. Hej Sydhavnsmor

  Dejligt indlæg, dog så er jeg uenig med dig i det du skriver om at man ikke kan bruge makeup sammen med deres gel. Af den erfaring jeg har gjort mig de sidste par år som flittig bruger af alle deres produkter, så kan man sagtens bruge deres gel og derefter pudder. Man skal sørge for at ikke at smøre alt for meget gel på da den ellers smuldrer, så bare på med et tyndt lag og så går det sagtens. Og tror faktisk også det er en af de spørgsmål firmaet ofte får på FB. Dog så vil jeg lige nævne at jeg bruger fast pudder og ikke flydende foundation, da min hud simpelthen ikke er fan af anden nævnte, så ved ikke hvordan det forholder sig med det helt specifikt 🙂

  1. Det lyder godt, og super at den ikke klumper på dig. Jeg har ikke kunne få der til at virke for mig med min makeup ovenpå, men det gør ikke så meget for det har virket super på min hud at bruge gelen om aftenen i stedet – og er meget glad for resultatet, og er som jeg skriver, også blevet kæmpe fan af produktet 👍🏾❤️

 12. Jeg kender godt Kimovi, som jeg har brugt noget tid, og er voldsomt glad for produktet, så vil virkelig anbefale det, og kan nikke genkendende til din positive beskrivelse af produktet. Endelig et godt produkt, til en overkommelig pris, på markedet.
  Hvis jeg må være med i konkurencen ønsker jeg at vinde den blå serie, da jeg synes den er genial og virkelig gør min hud mere smidig og pæn. Håber jeg er heldig og tak for en sjov blog og en fed konkurrence 🙂

 13. Jeg kunne godt tænke mig at vinde den blå serie! Min hud har ikke været særlig pæn i flere år og jeg vil så gerne prøve den her serie. Jeg har tit kigget på produkterne på apoteket.

 14. Den blå tror jeg ville være rigtig god for min hud og jeg elsker produkter der ikke er proppet med alle mulige giftige kemikalier 👍🏻

 15. Jeg gad dælme godt vinde den blå. Jeg har tit lidt for hud på ben, det samme har min bette søn og min gamle mor skulle prøve et par plastre mod hendes psoriasis. Krydser fingre!

 16. Jeg kunne godt tænke mig at prøve den blå serie, da jeg er et skvat til solcreme i hverdagen = solskadet hud:-(
  KH Anne W.

 17. Jeg gad godt at vinde den Orange 😍. Efter en god lang ferie i det græske med masser af sol og saltvand trænger huden ligesom til et ordentligt boost.

 18. Den orange serie🙌🏻🙌🏻🙌🏻
  Da jeg også har en lidt sart og tør hud🍀

 19. Ville være lækkert med den blå serie, da jeg har lidt meget af akne og stadig gør,har jeg fået nogle grimme ar.Jeg ved at salt giver en god virkning på min hud, så det kunne det være fedt med et produkt der indeholder god salt.. Har prøvet mange forskellige produkter som ikke har haft den rigtige virkning, men giver ikke op, på at finde den rigtige til min hud.. Så det ville være fantastik hvis kimovi var det rigtige for mig 🙂

 20. Åhh Jeg vil rigtig gerne vinde den blå serie. Jeg kender cremen med salt men vil rigtig gerne prøve de andre produkter i serien.

 21. Jeg ønsker den blå serie, da jeg hele mit liv har kæmpet med eksem og har prøvet alverdens produkter til den

 22. Jeg vil gerne vinde den blå serie. Lider af skrivehud 🙁 Tænk, hvis jeg kunne smide antihistaminerne en dag…. Ville da være skønt!

 23. Camilla m Nielsen

  Jeg ville elske at prøve deres blå serie til min urene hud, jeg er ikke vild med apotekets håndkøbsmedicin som afbleger alt hvad det kommer i nærheden af, som samtidig gør min hud utrolig tør 🙂

 24. Jeg vil virkelig gerne prøve enten den blå eller den orange serie, da min hud er godt hærget af for meget soldyrkning i mine unge dage og har derfor en del pigmentpletter og rynker. Lider også af hormonbumser 😬 Jeg har så ovenikøbet parfumeallergi, så jeg har forsøgt mig med mange forskellige produkter fra apoteket mfl. Håber virkelig jeg bliver den heldige 😃😃

 25. Jeg vil krydse fingre og håbe jeg bliver den heldige vinder af den orange serie. 🙂 🙂 🙂

 26. Rikke Grandjean

  Den orange da dine resultater lød meget tiltalende,ville være dejligt men produkter der virker/afhjælper flere problemer på en gang.

 27. Den orange serie da jeg har en superfølsom hovedbund, der slår ud af stort set alt 🙂

 28. Jeg ville så gerne vinde den serie til psoriasis da min mor lider meget af det og ville med glæde at hun kunne blive hjulpet. God dag 🙂

 29. Bente madsen

  Jeg vil gerne vinde den blå serie,da jeg har psoriasis i håb om at den virker,jeg har købt mig fattig i produkter ,så ville være dejligt at prøve noget af uden at det gør ondt i tegnebogen 😉

 30. Den blå serie – prøvede den sidste vinter, da mine fingre altid revner og gør virkelig ondt, når frosten kommer, og det virkede!

 31. Jeg ønsker mig den blååååå! 🙏🏼
  Jeg har træls hud bestående af bumser pga endometriose og ubalance i hormonsystemet! Så alt hjælp taget imod med kyshånd 🙈🍀

 32. Jeg vil gerne vinde den blå serie. Jeg har børneeksem som voksen :p og det kunne være dejligt med noget der kunne hjælpe på eksemen. 🙂

 33. Amanda L Pedersen

  Jeg vil rigtig gerne vinde den blå serie. Min mor døjer med eksem og begyndende psoriasis så den ville helt sikkert være god til hende 🙂

 34. Vil mega gerne prøve den orange, da jeg i en alder af 36 stadig har teenagehud ( ja altså kun i ansigtet, resten alder fint 😊)

 35. Den orange serie vil jeg gerne prøve. Jeg har rigtig tør hud i panden specielt efter Vi var 14 dage i Grækenland og der bliver man bare tørt ud ligesom du skriver 😊

 36. Jeg vil gerne vinde den orange serie, fordi jeg længe har tænkt på, at jeg burde skift mit rensesæt ud med et produkt uden parabener, parfume og farvestoffer 👌🏻

 37. Britt Stampe

  Jeg vil så gerne vinde den blå serie med salt til min datter . Hun lider af Keratosis Pilaris. 🍀🍀🍀

 38. Jeg er en 18-årig pige, som for 4 måneder siden fik konstateret endometriose. Den eneste behandling for dette er hormon behandling. Hormon i stride strømme. Udover bivirkninger som træthed og utrolige humørsvingninger, så har jeg på meget kort tid fået en hud som en teenager. Alt for mange bumser, urenheder og rødme. Meget smertefuldt også. Jeg vil derfor så gerne vinde den orange serier, som kan afkøle huden ❤️

 39. Dorthe Bille

  Den orange serie er vist lige noget for mig. Lækre produkter uden parabener, parfume og farvestoffer

 40. Mon det er for sent når jeg er en knold og først har opdaget din fantastiske blog her lørdag morgen?? Hvis det ikke er, vil jeg gerne prøve den blå, den kan jeg nemlig dele med både min mand og min søster 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top