May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnsmors (meget gode) venindebog: Mathilde Norholt

Sent i går aftes, længe efter min normale sengetid, satte jeg røven i sædet i Empire Bio, til forpremieren på den nye film Hundeliv. På sædet ved siden af mig sad Mathilde, som jeg har kend siden HF, og som havde inviteret mig med i mørket. Vi har rejst sammen over på den anden side af jorden, festet  og for nyligt også været på luksustur sammen, og selvom vi i perioder ikke ser hinanden særligt ofte, pga. job, familie og andre hverdags-travle ting, er vi stadig like best friends, når vi ses. Jeg er fuldstændig vild med den krølhårede skabning! Mathilde har udfyldt min venindebog lige her:

mathilde

Min yndlingsfilm er virkelig mange… Virkelig! Annie Hall, Opening Night, Fight Club og Himlen over Berlin, for at nævne et par stykker.

Min livret er, hmm… Pizza? Margherita med hvidløg.

Mit yndlingsdyr er… alle dyr er fantastiske. Måske elefanten? Ihvertfald ik’ fluer eller krokodiller. De er noia!

Jeg bliver genert når jeg ska’ tale om mig selv… Haha. Godt det her er skrevet.

Når jeg er alene kan jeg godt lide at høre høj musik og synge med og danse… Lige som det passer mig!

Jeg er mest glad når jeg er sammen med mennesker jeg elsker og hører dem le, ser dem – og kan se dem for hvem de er.

Jeg savner… hmm, jeg savner ikke, men tænker på min mormor hver dag.

Jeg bliver hurtigt stresset, når tingene ikke vil som jeg vil, og jeg er 10 minutter forsinket allerede… Mine nøgler synes altid de skal finde nye steder at hænge ud.

Det gør mig stolt når jeg hører mine venner og familie fortælle om ting de har indset, overvejet, gjort eller oplevet, hvor de er vokset.

Jeg ville gerne være bedre til at give mig selv ros. Lyder hovent, men det kommer nok af mangel på samme.

Jeg er meget god til at spise is og lytte. Evt samtidigt. Og finde nørdede ting på nettet.

Når jeg ikke er til stede, tror jeg, at folk omtaler mig som hende Mathulden. Ej, det ved jeg ikke, men det ku’ sikkert være interessant at vide! Selvom det nok kommer an på i hvilket selskab man er flue på væggen… 😉

Mit højeste ønske er uden pis: Fred på jord – og mere respekt for naturen!

Mit bedste fag i skolen var musik og engelsk.

Næste gang jeg skal rejse vil jeg til Mexico, Cambodia og Laos.

Mit motto er: Dead men don’t drink tea, som kan oversættes til: Vær tilstede i nuet! Det er det eneste du nogensinde har!

Mathilde har sin egen blog, som du kan læse her: Tiny Moon Garden. 

Læs også Sydhavnsmors venindebog: Sys Bjerre, Johanne Schmidt-Nielsen, min mormor på 97 Gudrun Holm,  Sofie Elkjær Jensen og Sophie Bremer!

mathilde2

Og så får I os også lige fra dengang jeg dyrkede grillen og selvbruneren på fuld hammer. Billedet er fra en nytårsfest, for snart 10 år siden. Christ! Det er ikke ligefrem fordi man tænker vinter, når man ser Solaima til højre vel? 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top