May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Tre skidegode tidsrøvere!

juicekur4

Det er ofte, at hele mit korpus ryger i sofaen med mobilen i den ene og fjernbetjeningen i den anden hånd, efter ungernes sengetid. På det tidspunkt orker jeg ikke andet end at ligge på langs og slå hjernen fra og fjernsynet til. Vasketøjet må vente til dagen efter (I skulle se hvordan vores vasketøjskurv bugner, åhh…), for der skal zappes løs nu! Så går det op for mig, at det er onsdag, kl. er otte-et-eller-andet (hvis jeg er heldig, at ungerne allerede brager igennem dér!) og at der kommer noget så dødkedeligt som “Skattejægerne” eller “Razzia”. Det er hér det er fedt, at være afhængig. Af en pisse god serie! Følgende tre serier har jeg været besat af! Sådan virkelig besat, hvor jeg nærmest følte, at mit eget liv var ovre, når der ikke var flere afsnit tilbage (kender I det?):

dag

“Dag” – en voldsomt god norsk serie, jeg stadig BRÆKKER mig af grin – og pisser i bukserne over, når jeg (gen)ser. For jeg kommer i ny og næ til at logge ind på Netflix for at få mavekramper af grin – igen. Serien handler om Dag, en norsk ‘gut’ på ca. de fyrre år, der arbejder som parterapeut, men aldrig selv har oplevet kærligheden. Det er helt håbløst og hylende morsomt hele vejen igennem og Dag der spilles af en af norges største komikere, Atle Antonsen er åndssvagt godt castet til rollen. Se “Dag” hvis du vil være stensikker på at flække af latter, elsker action på den sexede måde, og synes at “Klovn” er liiidt sjov;) “Dag” er MEGET sjovere!!! Og der er gudskelov flere sæsoner, at mæske i sig 😉

fortitude

“Fortitude” er en britisk krimiserie med bl.a. danske skuespillere som Sofie Gråbøl og Mia Jexen. Den blev sendt på TV2 sidste år, lidt senere på aftenen end prime-time, så mange gik måske glip af den fordi de ikke kunne holde sig vågne. I så fald en kæmpe skam. Det er nemlig en GENIAL serie, der både er jeg-pisser-i-bukserne-spændende og samtidigt åndssvagt flot. Alle udendørs optagelser er lavet på smukke, smukke Island (som i øvrigt er det smukkeste land jeg har rejst i – ever!). Det er en af de bedste serier jeg længe har set, som af anmeldere blev kaldt “en moderne Twin Peaks”. Jeg vil næsten ikke sige mere, andet end: SE DEN!!! Der bliver i øjeblikket indspillet en sæson 2 og jeg kan overhovedet ikke vente!!! JUHUUUU!!!

rectify

“Rectify” startede jeg med at se i sommerhus på Møn sidste sommer, sammen med en god veninde. Sofus var puttet (Uma var hjemme med farmand i København) og den store slikskål og den mousserende vin kom på bordet. Nu skulle vi edderrådme’ se serier! Og jeg slugte den råt, til trods for at vi startede et par afsnit henne i serien, da min veninde allerede var godt inde i den. SHIT!, den var spændende! Daniel, har siddet 19 år på dødsgangen for mord på sin high-school ex. Senere finder de ud af, at det ikke kan være ham der har slået pigen ihjel. Det lyder som en meget klassisk amerikansk morder-slipper-fri-serie, men det synes jeg ikke det er. Serien er som “Fortitude” flot filmet, skuespillet er genialt og musikken er top-lækker! Du vil elske den! Anden sæson er netop kommet på Netflix   ✌🏼️.

Hvilke serier er dine yndlings? Vi er sikkert flere der godt kan bruge lidt inspiration til ny afhængighed 😉

Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook og Bloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

2 kommentarer til “Tre skidegode tidsrøvere!”

  1. Super med nye forslag til serier 🙂 kan anbefale Martin Scorseses ‘Vinyl’ 🙂 må man spørge om hvem/hvor jeres maleri/kunst billede på væggen – dit baggrundsbillede er fra?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top