May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Sydhavnsmors venindebog: Gudrun Hansine Holm

mormor

Her er min mormor. Hende beundrer jeg virkelig. Hun er den dejligste, mest omsorgsfulde lille mormor. Og oldemor. Hun er mor til min mor – og til hendes storebror Terje, på 72 år. Hun var gift med min sjove, skøre morfar Victor, der døde for 11 år siden som 89-årig. Så der er gode gener på min mors side 😉

Jeg har netop været i Norge (læs HER) – jeg er halvt norsk- og dér bad jeg min 97-årige mormor udfylde min venindebog. Og det gjorde hun, imens hun sad og kiggede ud af sit store vindue, på plejehjemmet i Asker:

Yndlingsfarve? 

Blå, som havet. Jeg har altid holdt af at morgenbade på stranden.

Livret?

Vafler med blåbærsyltetøj.

Fritidsinteresser?

At være sammen med familien, sidde i solen og få frisk luft.

Yndlingsdestination? Oddanne Sand, Larvik i Norge. Ved den højtelskede retrocampingvogn.

Favoritbog?

Jeg læser hellere avis, for at tjekke hvad der sker rundt omkring i verden

Hvad har du altid med dig i tasken?

Pung, sololie og en guide til næste rejsedestination 😉

Hvad sætter du særligt pris på i et venindeforhold?

Humør!

Hvad samler du på?

Farvede glas! Primært blå, som er samlet på forskellige loppemarkeder.

Dit største ønske?

At besøge Australien, hvor jeg har en ven fra min skoletid.

Den vildeste oplevelse i dit liv?

Da jeg blev mor i 1943 til min søn Terje og igen 10 år efter, da jeg fik min datter i 1953.

Læs også “Sydhavnsmors venindebog: Sys Bjerre” og Sydhavnsmors venindebog: Johanne Schmidt-Nielsen”

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

Del på Facebook

2 kommentarer til “Sydhavnsmors venindebog: Gudrun Hansine Holm”

  1. En utrolig dame. En energibunt av de sjeldne. En flamme som nå er gått til hvile.Takk for det du gav oss av glede, kunnskap og lærdom. Og ikke minst ferdigheter.Svømming, ski og friluftsliv, du satt pris på å dele det med oss.Minnes med varme tanker bestemor. Hvil i fred.!

    1. Hvor fint skrevet fætter Marius ❤️ Præcise ord om mormor/farmor. Hun er mit forbillede. Så sej en kvinde! Så varmt og dejligt et menneske ❤️❤️❤️

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top