May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Proteinrige cookie dough kugler på fem minutter – glutenfri

cookiedough

Når man som jeg, efter at have høvlet kilovis af slik ned i en længere periode, har hang til en sød tand, men har besluttet sig for at slik er et no-go, er det virkelig dejligt, at lære nye nemme opskrifter på sunde snack alternativer. Disse cookie dough kugler er simpelthen FOR lækre, og så er hovedingrediensen noget så eksotisk som kikærter. What? Smager de virkelig godt så? OMG!, ja det gør de, kan jeg love jer!

Mix alle disse ingredienser i en stavblender og I får 15 satans gode, sundere cookie dough kugler: 

1 dåse kikærter (240 g drænet) – hæld vandet fra!

1 tsk vanillepulver

2 spsk peanut butter

2-3 spsk Fiber Sirup Gold

1-2 spsk kokosmel

1/2 dl. hakket 70-85 % mørk chokolade

Evt. kokosmel, kakao, lakridspulver eller soltørrede hindbær/jordbær til at rulle kuglerne i (jeg brugte kokosmel og kakao).

Når alt er blendet til en masse rulles der 15 kugler mellem hænderne, som derefter rulles i ønskede ‘svøb’. Stil kuglerne på køl – de smager bedst kolde!

Hver gudedejlige runde bold indeholder 70 kcal – så det er bare om at gå ombord 😉

Find også opskriften på “Lynhurtige og sunde kokoskugler – af TRE ingredienser” og “Lækre og sunde romkugler”

Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram 🙂

 

Del på Facebook

10 kommentarer til “Proteinrige cookie dough kugler på fem minutter – glutenfri”

  1. Så er de sat på køl, og jeg glæder mig til at prøvesmage 😋 Hvorlænge kan de egentlig holde sig?

    1. Jeg ved det ærligt talt ikke, fordi de altid bliver spist med det samme 😉 Men, mon ikke tre-fire dage i hvert fald, hvis du ligger i en tæt boks? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top