May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

November måneds seje far -Tobias Jarnvig

FullSizeRender

Tobias Jarnvig 28år, pædagog. 

I et forhold. Er far til sønnerne Marley på 4 år og Mio på halvandet. Bor på Frederiksberg C.

Hvornår ser du dig selv som den bedste far?

Jeg ser mig selv som den bedste far når jeg er 100% nærværende. Dvs. når jeg er mentalt nærværende i mine drenges lege, fortællinger, historier, oplevelser osv. Når jeg er tilstede med dem der hvor de er – og i deres højde! Det kan man selvfølgelig ikke altid være, men jeg kan mærke og se mine drenges glæde over at blive set og hørt når jeg ikke er igang med alt muligt andet oppe i mit hoved.
Dog føler jeg at der er en grundlæggende tvivl om man nu gør det godt nok. Men man gør det jo så godt som man kan ik´?

Beskriv dig selv med tre ord?

FAR, positiv, træt

Hvad er den største forskel fra livet uden børn – til rollen som far?

Den største forskel er nok spontanitetens og tidens forsvinden…puf, og væk var den! Eller helt væk er den jo ikke – men i visse sammenhænge. Jeg mødes ikke med vennerne til en øl i solen om eftermiddagen, som ender med at jeg prøver at finde min cykel i Kødbyen kl. 4 om morgen mere….eller det sker stadig en gang imellem men så er det planlagt.
Man har et ansvar derhjemme som er levende. Et ansvar som er oppe og igang senest 6.30 på en god dag. Et ansvar der er fantastisk -uden tømmermænd.

Hvordan ser en gennemsnitlig lørdag ud hjemme for dig?

Vi er tidligt oppe og spiser morgenmad sammen, derefter hygger vi lidt hvis ikke vi er på vej til et eller andet arrangement eller udflugt. Og kl. 11.30 er vi afsted til karate med den ældste. Resten af dagen står på leg, afslapning osv.

Hvad ville du gerne bruge mere tid på?

Venner! Jeg gad virkelig godt at have mere tid til dem. Da min ældste søn var omkring et år lavede jeg en madklub så jeg kunne få set de essentielle minimum en gang om måneden. Det var et godt træk!

Hvad gør en kvinde til en god mor?

Nærvær, omsorg, tid og kærlighed! For mig er det nok det vigtigeste! Jeg kommer tit hjem fra arbejde til drenge i ninjadragter og et hjem der er blevet skam pryglet i ninjaernes kamp samtidig med at der er lavet racerbane, hule, og leget med de der 100 bolde som vi syntes var et skide godt køb for 3år siden…
Men drengene er glade og hende den smukke har hygget sig med dem! Hun har sgu også lavet mad – mad som smager godt og som er sundt!

Hvordan bevarer man gnisten i et forhold når man får børn?

For mig er gnisten der konstant. Jeg har ikke følt at der skulle gøres noget ekstra for at bevare den.

Hvad har overrasket dig mest ved at få børn?

Hvor vild den kærlighed er man får for de børn. En kærlighed som bliver ved med at vokse! Jeg kan huske min kæreste og jeg sad og diskuterede hvad vi skulle gøre hvis vi ikke kunne lide det barn der kom ud… Hvad fanden gør man? – Man kan jo ikke proppe det tilbage.

Hvad er det mest fantastiske ved at være far?

Det er at se de små liv man har sat i verden vokse og udvikle sig!
Det lidt ligesom den gang man havde en tamagotchi, bare vildere!

Har du et par gode råd eller tips til kommende fædre?

To ord: eBay, Tamagotchi

Hvis du ikke fik læst indlægget “Oktober måneds mor jeg beundrer” kan du læse det lige her

Følg Sydhavnsmor på Facebook, Bloglovin’ og Instagram

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Min fars og min nye hobby

Det er efterhånden noget tid siden det blev en “ting”. Jeg har egentlig altid brudt mig aller mest om at ligge på langs og lave

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top