May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Hvad vil vores børn tænkte når de vokser op – vil de synes, at vi er herre blærede?

IMG_4899Jeg har to tatoveringer. En på armen og en på foden. Don’t EVER do it – smerten på foden, var nærmest på niveau med mine fødsler. WOW!

Jeg har haft piercinger i næsen, læben, hånden, tungen og ørerne.

Jeg har også farvet mit meget, meget lange hår helt grønt og blåt – og klippet det af – og farvet det sort. OG haft Aqua-Sørens afblegede spikes. Hold nu scheisse, hvor var jeg smart!

Når jeg ser tilbage på hvad jeg har udsat min krop for af udsmykninger fortryder jeg det ikke. Heller ikke mine tattoos selvom, at jeg i dag ikke ville have fået dem lavet. Men jeg ville muligvis gøre det om. Droppe diverse huller i hovedet – og hånden, og droppe, at ødelægge mit meget lange hår. Sådan var det- og måske havde jeg så bare i dag, gået amok og fået opereret horn i panden osv. hvis jeg ikke havde levet den fuldt ud i mine ‘unge år’ (nu lyder jeg meget gammel 😳).

Så er det bare, at jeg tænker – hvad vil den nye generation – vores børn mon tænke om alt det? Vil det igen blive populært, at få piercinger på samme måde som det var førhen? Bevares, der er mange der stadig har det, men jeg fornemmer ikke den samme hype som tidligere?!

Et par af mine veninder fik også farvet håret lyserødt og grønt for nylig. Det blev rigtig smart og hipster agtigt. Mange røg med på bølgen, selv de ældre (på min alder 🙈). Så dét kom igen.

Men mon ikke vores børn vil synes, at tatoveringer er mega kiksede når de bliver store? ‘Jeg skal altså ikke have nogle tatoveringer. Det er total yt. Mine forældre har det. Naaasty’.

 

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top