Slanke squashkage med chokolade (mel-og sukkerfri)

Popcorncookies med karamel og chokolade af 5 ingredienser (glutenfri)

Annonce for OK Snacks

Annonce for OK Snacks

f105554c-969f-48d9-b718-2293ef022ff7

Jeg har altid været til POP – både den man danser til og dem man spiser. Da jeg flyttede sådan rigtigt hjemmefra fik jeg en mikrobølgeovn. Den brugte jeg virkelig meget, til både hurtigretter og en af mine ynglingssnacks: popcorn. Da jeg blev mor røg der også modermælkserstatning ind i den. Jeg har en veninde der hedder Marianne, som jeg ikke har set lidt tid. Popcorn-Marianne. Hun spiser altid popcorn, og nu har jeg lige udviklet en ny opskrift på cookies der indeholder OK Snacks nye variant Popcorn Caramel & Salty, og har tænkt mig at invitere hende over 😉 OK Snacks har i alt lanceret fem nye smagsvarianter – foruden caramel & salty også med lakrids, sweet chili, jalapeños, cheese & onion og sweet & salty. Jeg har selvfølgelig guffet en pose af hver, og mine egne favoritter er de spicy af slagsen, men jeg synes karamel og lakrids er gode i kage-sammenhæng. De kan alle købes i de fleste SPAR, MENY og MIN KØBMAND-butikker landet over. Så er du også til poppere – så giv dem da lige en chance, for jeg tror du vil synes om dem 🙂

I fredags stor-hyggede vi alle i stuen, som var helt proppet med de nye popcorn. Ungerne var særligt glade for karamel og chili-udgaven og Martin slugte en hel pose jalapeños-popcorn på under 5 minutter. Imens jeg bagte popcorncookies med karamel og chokolade, fik jeg da også lige kværnet en halv pose. Da jeg først smagte dem skulle jeg lige vænne mig til smagen, da jeg ikke før har smagt popcorn med smag. Men det er jo suuuuper populært i USA og har mange venner der har købt smagsvarianter med hjem, når de har været i Amerika. Det behøves ikke længere 🙂 Herunder kan du se hvad jeg puttede i mine møg-lækre og crispy popcorncookies:

356824e4-0c90-475d-aed9-bcc51d174fdb

Det skal du bruge til 8 cookies: 

50 g. mandelmel

2 store spsk peanutbutter

2 spsk Sukrin Gold/Fiber Sirup (sidstnævnte flydende og gør cookien endnu mere sprød)

20 g. Popcorn Caramel & Salty fra OK Snacks 

20 g. mørk (sukkerfri) chokolade

*Efter anbefaling af læsere, put et lille æg i også – så bliver den mere lækker.

 

Sådan gør du: 

Tænd ovnen på 200 C.

Hak chokoladen groft. Bland alle ingredienserne sammen med en ske. Form 8 cookies med hænderne og smæk dem ind midt i ovnen på en bagerist beklædt med bagepapir.

Bag ca. 10 min. til de er gyldne på toppen.

Lad dem køle – de knaser bedre når de er kolde 🙂

img_6601

 

Du kan følge Sydhavnsmor på FacebookBloglovin’ og Instagram 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Slanke squashkage med chokolade (mel-og sukkerfri)