May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Chokolademousse af avocado, uden sukker – sydhavnsmor.dk

5d4caa85-c27f-41bf-bcce-2ac7489f57e3

Jeg elsker chokolade og avocado og kombinationen er slet, sket ikke dårlig – tvært i mod! 🙂 Efter at have besøgt det her sted, som pt. er mit favoritspisested i København, ville jeg prøve at smække deres rå-lækre og sundere dessert sammen, i eget køkken. Chokolademoussen var altså et forsøg på at lave en sundere udgave dessert til ungerne i sidste weekend, og det endte med at Sofus ikke nåede at få noget, da jeg kom til at spise hele hans portion, efter baaaare lige at skulle smage. Fååårg det er lækkert!

Opskriften på chokolademousse af avocado til 2 personer:

2 hele avocado (mellemstørrelse)

4 spsk græsk yoghurt (evt. skyr med lidt vanillepuler i)

4 spsk usødet kakaopulver 

1/2 – 1 spsk vanillepulver (efter smag)

3 spsk Yacon sirup (kan købes HER), eller anden sirup

et nip salt 

Sådan gør du: 

Skræl avocadoen og put kødet, plus resten af ingredienserne i en blender – eller brug en stavblender. Hvis konsistensen er for tyk, så smid evt. et par spsk vand, (mandel)mælk eller lign. i.

Sæt det på køl i nogle glas/skåle indtil servering og gerne natten over – spis!

Jeg toppede min chokolademousse med lidt græsk yoghurt, blandet med lidt vanillepulver og et par blåbær. Prøv det! 🙂

ER DU VILD MED CHOKOLADE? SÅ PRØV OGSÅ MINE…

Verdens nemmeste chokoladekage af TO ingredienser

Bløde, søde og melfri scones uden sukker – med chokolade

Super sunde kakaomuffins uden mel og sukker

Sund chokoladekage på TO minutter – uden mel, mælk og sukker

Cremede chokoladetrøfler med avocado

Svampet proteinbrownie på 20 minutter – uden mel, mælk og sukker

Du kan følge Sydhavnsmor på Facebook HER 🙂

1dace67d-3587-4f1f-b622-f1f41d1082a7

Indeholder et affiliatelink 

Del på Facebook

3 kommentarer til “Chokolademousse af avocado, uden sukker – sydhavnsmor.dk”

  1. Kan man evt. bytte yoghurten ud med creme fraishe, hvis det lige er det mam har på lager?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top