Når vi kommer hjem om eftermiddagen og vi endnu ikke har lavet mad, er det rart at have en hurtig, sund snack at smide i ungerne, så de ikke går sukkerkolde og bliver i dårligt humør. Det samme gælder mamma 😉 Så disse supernemme og sunde cookies der kun indeholder banan og (glutenfri – hvis du undgår dét) havregryn, er hamrende populære på undertegnedes adresse. Vi kyler dem, en masse, i skrutten, flere hverdage i ugen. Hvis de skal bobbes lidt ekstra op, anbefaler jeg i den grad, at man smækker en spsk peanutbutter, eller noget hakket mørk chokolade i – det er dælme også lækkert!
Det skal du bruge (foruden 20 minutter af din tid) til 13-14 cookies:
3 mellemstore, modne bananer
3 dl (glutenfri) finvalsede havregryn – du kan også bruge de grove, jeg er bare mest til de fine 🙂
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 C (almindelige grader).
Mos bananenerne med en gaffel og hæld havregrynene i. Bland godt rundt med en gaffel og fordel 12-14 klatter på noget bagepapir, på en bageplade. Mos dem lidt flade med en ske. Stil dem i den varme ovn. Lad dem stå i 15-17 minutter. Tag dem ud, læg på en rist og lad dem køle af.
Hver cookie indeholder 45-50 kcal.
Find også opskriften på mine mel – og sukkerfrie fastelavnsboller med remonce HER.
Og mine super nemme crunchy peanutbutter cookies HER
Alle mine øvrige (mel og sukkerfrie) opskrifter kan nappes HER 🙂
2 kommentarer til “Sunde cookies af TO ingredienser (vegansk, glutenfri, sukkerfri) – sydhavnsmor.dk”
Hej?
Hold da op hvor er de lækre.
Så nemme at lave
Ih hvor dejligt at høre 🙂