Det er hamrende nemt, sundt og så smager de heldigvis også godt 😉 De her LCHF-inspirede pasta-labaner. De er gode sammen med enhver pastasauce, super mættende og indeholder knap 200 kcal pr mand.
Her er hvad du skal bruge til 3 personer (2 voksne + 2 børn)
4 æg
100 g. fetaost
1-2 fed hvidløg / 1 tsk hvidløgspulver
Sådan gør du:
Blend ingredienserne og hæld (den meget tynde) masse ud på et stykke bagepapir, liggende på en bageplade. Fordel massen i så tyndt et lag som muligt. Bag på 200 C i ca. 10 minutter til massen er fast – den skal ikke tage farve.
Når massen er færdigbagt tages den ud af ovnen, køler lidt af og rulles derefter i en pølse. Herefter napper du en kniv med dine pøllegrabber og skærer nogle ca. 1 cm tykke skiver af pasta-pølsen. Den kan spises med det samme, men den smager langt bedre, hvis den er lavet på forhånd og når at trække hvidløgs-smagen til sig, mens den står på køl. I så fald foretrækker jeg at spise den kold med varm fx tomatsauce ovenpå.
Den er også god med pesto til, og vil du gerne farve pastaen kan du tilføje basilikum, rødbedesaft eller andet. You’ll like it!
Prøv også:
Nem, sund low-carb dej til boller, pizzabund, naanbrød og tærtebund
2 kommentarer til “Proteinrig fettuccine af TRE ingredienser (melfri) – sydhavnsmor.dk”
Hejsa. Jeg lever efter low fodmap lige pt og er i opstartsfasen. Må hverken få løg eller hvidløg. Kan jeg bruge et andet krydderi tænker du?
Prøv nogle andre krydderier (må du det?) i stedet? 🙂