Ny bog

Min e-kagebog “Kager – hver dag”, er snart ude, og kan snarligt købes og downloades her på siden, Sydhavnsmor.dk. Jeg holder jer opdateret om udgivelsesdato! Vi ses! 🙂

 

 

Kager – hver dag?

Sunde kager med grøntsager er ikke ensbetydende med tør, kedelig, smagsløs kage. De fleste af os elsker kage, men ved godt at vi ikke kan spise løs af dem dagligt, uden det går ud over vores sundhed og vægt. Men dét har jeg løsningen på, for de 20 kager du kan finde i min kommende e-bog kan nemlig spises med god samvittighed – hver dag, også selvom du er på slankekur eller fører en sund livsstil.

Opskrifterne i min e-kagebog “Kager – hver dag”, der snart kan købes her på Sydhavnsmor.dk, indeholder mellem 100-200 g. grøntsager per portion, i form af fx broccoli, spinat, pastinak, gulerødder, spidskål, søde kartofler og rabarber. For søde kartofler og rabarber er faktisk ikke en kartoffel og en frugt, men grøntsager.

Alle opskrifterne indeholder mellem 450 – 500 kcal per portion og er gluten- og sukkerfri. Opskrifterne er så sunde, at de kan erstatte et fuldt, sundt måltid mad.