May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri naanbrød lavet på panden

Jeg elsker indisk mad og sætter tænderne i det så ofte jeg kan. Alt tilbehøret til det indiske køkken kunne jeg leve af – myntedippen, naanbrødet… derfor har jeg kastet mig ud i at eksperimentere lidt mere i det indiske køkken, hvilket blandt andet har resulteret i en glutenfri opskrift på naanbrød. Jeg søgte nettet for inspiration, men kunne ikke finde nogen opskrift, så jeg lavede den selv. Naanbrødet indeholder ingen mel, men (glutenfri) havregryn til at få den gode, brødede konsistens.

glutenfri naanbrød

Det skal du bruge til 6 glutenfri naanbrød

4,5 dl (glutenfri) havregryn

1 æg

3 spsk sesamfrø

1 tsk havsalt

1 tsk bagepulver

2 spsk olivenolie/smør

2 dl græsk yoghurt (gerne 10 %)

3 pressede/finthakkede hvidløgsfed

2 spsk nigellafrø

1/2 dl vand

1/2 tsk stødt koriander

Evt. frisk koriander, hakkede

Lidt smør til stegning

glutenfri naanbrød

Sådan gør du

Blend alle ingredienserne, minus nigellafrø og presset hvidløg. Lad dejen hvile i 15-20 min. under et klæde. Del dejen i 6 lige store stykker og flad dem ud som en pandekage (dejen kan godt klistre lidt så flad dem ud med en ske) på en pande med lidt smør på. Fordel det knuste hvidløg og nigellafrøene ud over den ene side af dine brød. Steg hver side i 2-3 minutter til de er sprøde og gyldne. SPIS!

 

Brødene er super lækre til fx butter chicken, som jeg snart deler en virkelig nem, sund og god opskrift på.

PSSST! Jeg har erhvervet mig to super geniale, lækre apps på MASSER af gluten- og sukkerfri opskrifter – de koster kun 49 kr stykket, og indeholder både mad, sødere sager og kager – og der bliver ved med at komme nye opskrifter på begge <3 Det er Sund Inspiration og Helenes Sunde Køkken. Jeg kan på det varmeste anbefale begge apps, de er super nemme at navigere rundt i – og så har du dem lige ved hånden når du skal handle ind <3 Blot et lille tip 🙂

 

Del på Facebook

6 kommentarer til “Glutenfri naanbrød lavet på panden”

  1. Tænker på at lave disse brød på fredag hvor vi får gæster. Kan de laves på panden et par timer før og så bare lunes i ovnen lige inden servering?

  2. Smager virkelig godt!!! Fik lavet gårdagens steak til kebab og spiste med naanbrød og hjemmelavet hvidløgsdressing til frokost 😀
    virkelig god naanbrød uden mel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Opskrifter
Sydhavnsmor

LCHF: Ostekurv til tacos

Hvorfor har jeg dog ikke kendt til denne opskrift tidligere? Det er en virkelig nem måde at lave lækre tacos på – og skallen er

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top