Desenio plakater
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Plakater til stuen og kontoret

annonce

Meget snart, hvis alt går efter planen, rykker jeg ind i mit nye kontor. Vi mangler lige at male, sætte ruder i de nye jernvinduer, indrette og sådan… men vi er på vej. Jeg har da i hvert fald fået købt kunst til væggene i form af plakater til stuen og kontoret fra Desenio.

Vi har plakater i hele hjemmet fra Desenio, som har et KÆMPE udvalg af alt fra kunstplakater og illustrationer til vintage- og grafiske plakater, og selvfølgelig også til børneværelset.

Rabatkoden “maysilja40” giver 40 % rabat på Desenio fra d. 7. juni t.o.m. d. 9. juni

*gælder ikke på personlige billeder og rammer.

Jeg har valgt nogle mere afdæmpede plakater denne gang. Jeg ELSKER farver og der er rimelig knald på farverne herhjemme, men på mit nye kontor drømmer jeg lidt om at skabe en ro, i form af lysere farver, sort/hvide motiver på væggene og mere rene linjer. Bare vægge synes jeg er for kedelige, jeg elsker kunst på væggen, personlighed og et mix af nyt og gammelt.

Jeg viser jer her hvad jeg har valgt, og linker til hver enkelt plakat.

De fire plakater jeg har købt hedder øverst fra venstre:

Pour Elle // William Morris – Fruit or Pomegran ate // Let’s go to the beach // Poterie á Motifs No2

Pour Elle

Elsker det fine motiv, der er enkelt og passer godt ind mellem de fleste plakater.
Let’s go to the beach

Plakat I sort/hvid, som jeg også synes er ret cool og enkel.


Poterie á Motifs No2

Får helt lyst til at rejse, når jeg kigger på denne plakat.

William Morris – Fruit or Pomegran ate

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top