leopardbikini
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min fine leopard bikini!

annonce

Mine øjne har nærmest rullet ud af hovedet, af misundelse, over min venindes mega fine leopard-badetøj. Jeg elsker at have kunne skifte badetøj i løbet af sommeren, og hopper også helst i en tør underdel, efter en våd badetur, så jeg er altid på udkig efter en ny. Længe har jeg har våde drømme om leopard bikinier (og badedragt), og i år har jeg så funden dén det skulle være – min fine leopard bikini.

Leopardprint er ikke bare leopard-print

Leopardprint er ikke bare leopard-print. Der findes meget forskelligt, med forskellige nuancer og prikker, og det er langt fra alt der er pænt og for den sags skyld god i kvaliteten. Mange af mine bh’er er fra Hunkemöller og derfor ved jeg også at pasformen er super god, og både undertøj og badetøj sidder godt på.

Rabatkoder

Hunkemöller har en rabatside med rabatkoder. Her kan du finde gode deals og rabatter.

Jeg er også helt vild med leopard-badedragten i samme stof, med den flotteste pasform. Den ønsker jeg mig også.

I morgen skal jeg til Bornholm på mini-ferie og det bliver sommer-vejr. 20 grader og fuld sol, så vi skal på stranden! Jeg bruger normalt 75 C i BH i Hunkemöllers bh’er, og det samme i leopard-bikini overdelen. Størrelserne er normale. Er den ikke bare skide flot? 🙂

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Kast dig direkte ud i festivalstilen

Solbriller / Lysebrune solbriller / Denimjakke / Ruskindsjakke / Converse sko / Dr Martens støvler / Sort sweater (udsalg!) /  Læderjakke med frynser (udsalg!) / Tortoisesolbriller (udsalg!)     Sort skjorte med snøre (udsalg!) / Mom jeans / Sort

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top