nye plakater i stuen
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Nye plakater i stuen

annonce Det er vist næsten et lille års tid siden at jeg sidst skrev et blogindlæg. Engang var det hver dag. Nu sker det hvert år 😉 Jeg lever stadig af mine sociale medier, men hvor det før var bloggen, er det nu @maysilja på Instagram 🙂 Det sidste år har fokus været vores renovering i Sydhavnshytten, da vi købte nabolejligheden for at lægge den sammen med den vi havde i forvejen. Det går langsomt fremad, og nu har vi hængt nye plakater i stuen.

Plakaterne er fra Desenio som jeg har købt hos mange gange før. De har et KÆMPE udvalg af flotte prints, fotos mm. og rammer af god kvalitet.

Da vi overtog nabolejligheden rykkede vi om på flere værelser, rev vægge ned, byggede lidt nyt op og fik 50 m2 mere. Og så blev jeg bidt af tanken om at bo i en meget farverig bolig. Jeg indkøbte maling i alverdens farver, og som jeg begyndte at male, blev jeg pludseligt også glad for tanken om at holde en del hvidt, og i stedet pynte med farver i form af plakater, vaser, lamper, puder, plaider mm.

De nye plakater jeg har købt er super fine og enkle. I kan se dem herunder, hvor jeg linker til de forskellige.

Bijutsu Sekai – SKY ILLUSTRATION PLAKAT

Grønlige, men rolige farver. Synes den er lidt drømmende og elegant på samme tid <3 Den fås i mange størrelser, men vi har malet den op med en 70 x 100 cm størrelse.

Den lille plakat TAGUCHI TOMOKI – YATSUO NO TSUBAKI PLAKAT med de blå farver er også enkel og fin, og passer ind i nærmest alle hjem, tænker jeg. Synes den er fin med den anden japanske plakat i stuen.

Sidste nye plakat i stuen er denne BIJUTSU SEKAI – JAPANESE ROBE ILLUSTRATION PLAKAT som også er skide flot! Jeg elsker at det er så nemt at skifte udtryk i sit hjem, ved at skifte plakater ud, og Desenios plakater er budgetvenlige, så alle har råd, og der er noget for enhver smag.

Se alle plakaterne her.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top