lyserødt værelse
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Lyserøde vægge – børnenes nye fællesrum

Som jeg fortalte om på min Instagram @sydhavnsmor.dk, hvor alt mere eller mindre foregår nu, så har vi lavet om i planen. Vi havde først tænkt at ungerne skulle beholde deres værelser, og vi ville lave nuværende stue (hvori der er en karnap med jerndøre med glas i, som vi har haft som voksensoveværelse) om til kontor. Men så fik ungerne og jeg, over en Folk og røvere i Kardemommeby-læsning, for få dage siden, en ny idé. At rykke Sofus værelse ind i vores glasbur og lave stuen om til fælles børneværelse. Et lyserødt værelse med lyserøde vægge – børnenes nye fællesrum, så de faktisk får deres helt egen afdeling i Sydhavnshytten.

Hvis man ser bort fra badeværelse og oprindelige køkken (nuværende tøj-værelse), så har de faktisk en hel lejlighed selv snart! Lejligheden er i alt 145 m2 og rummer 7 værelser (nu lyder det salgsannonce-agtigt. Vi sælger bare ALDRIG ;)). De får så tre (hvis man tæller ‘buret’ med, som er et selv-bygget værelse, og så har vi desuden tøjværelset, en stor spisestue der er åbent til det (kommende) store køkken – der er nu hul i væggen, yay! Desuden har vi så Sofus nuværende værelse, der i stedet bliver kontor, stue og vores soveværelse. Plus to toiletter og et badeværelse.

Lejligheden har en sjov plantegning, så man føler måske ikke den er så stor når man træder ind, men der er mange kroge og hjørner hvor der gemmer sig nye værelser. De fleste er jo ikke store – tre større, og resten små 😉

Og et af de større malede jeg så lige færdig i dag. Ungerne fik nemlig lov til at bestemme hvordan der skal se ud i fællesværelset (Umas er malet for nyligt, og I kan se det hER). Og de valgte lyserødt. Og ja, jeg har en dreng og en pige. Sofus elsker flamingoer og synes lyserød er sejt, og Uma er normalt mere til turkis, men de blev enige, og jeg synes det var en glimrende idé.

Lyserøde vægge

Jeg har, som jeg forstår på Instagram (hvor mit arbejde er, og for meget af min fritid – indrømmer!) at jeg ikke er den eneste der elsker lyserød 😉 Jeg har groft sagt gennem-kneppet nettet for at finde den perfekte nuance, for der er eddersparke’ os nogle lyserøde jeg ikke grad ha’ på min væg. FOR babylyserød er jeg ikke så meget til fx. Og en farve ændrer sig så gevaldigt efter hvilket lys der falder. Fx ser det lyserøde værelse ret mørkt ud, nærmest rustrødt ud, når det bliver aften. Om dagen er der langt mere lyserød-lyserød (som jeg kan lide det) på væggen. Og ungerne elsker det. Så er alt jo godt!

Farvekode

Mange har spurgt til farvekoden og den er: S 2030-Y90R. Jeg har købt denne hos Jotun, men den er vist oprindeligt fr Norsjö, og det kan vist varierer lidt hvor man køber den, om det rammer samme farve. Så kan du lide min skal du nok vælge Jotun, men ellers ved jeg, at Flügger er gode til at blande farver (har købt mest maling hos dem), og de er billigere 🙂

Tak for at følge med – vi mangler selvfølgelig at indrette, og selvfølgelig skal der masser af billeder og kunst på væggene. Lige nu ser det bart ud. Jeg vil fx have min fars kunst (se her) på væggen. Er sikker på det vil være skide flot på væggene <3

Stuen før

Før var stuen hvid og havde en kalkmalet grå væg. Der var mange ‘pletter’ på væggene, så uanset trængte den til en omgang maling.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top