vegetude madbarer
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Madbarer der indeholder 150 g grøntsager

Madbarer der indeholder 150 g grøntsager – reklame for mig selv / min kostvejledning

Madbarer der indeholder 150 g grøntsager

De sidste par år har jeg vejledt mange hundrede kvinder i vægttab og sundhed, som uddannet kostvejleder. Jeg elsker mit bi-job, og har stor interesse indenfor sundhed, ernæring og mad generelt. Jeg har selv tabt mig ca. 10 kg, og holdt vægten for første gang, efter flere (mislykkede) forsøg hos både diætister, vægtkonsulenter mm. Det at jeg endelig fandt en – nem – vej til vægttab gjorde at jeg fik lyst til at hjælpe og vejlede andre samme vej.

Jeg har en kandidat i pædagogisk antropologi, som jeg færdiggjorde i 2013. Er du gal, hvor tiden flyver afsted, jeg fatter jo heller ikke at jeg har børn på seks og snart ni år allerede (nu jeg kun lige er rundet de 22 ;)). På min kandidat lavede jeg feltarbejde i Meyers Madhus over 3 måneder, og selvom jeg, tydeligvis, har spist for meget i mange år (heraf mine 10 ekstra kg), har jeg altid synes det var spændende at sætte mig ind i sundhed, fødevarer mm. Og nu lever jeg delvist af det, og jeg elsker det.

For et par dage siden fik jeg denne mail af en af mine klienter:

Godmorgen May. I dag vejede jeg 76,6 og jeg er simpelthen så glad og stolt. Har aldrig fulgt en kostplan så længe før, det ender altid med at jeg dropper det, fordi der alligevel ikke sker gode nok resultater, og har derfor været rart at have din hjælp med på vejen. Hjælp til at gøre det til en livsstil at spise sundere og de rette mængder, men med plads til afvigelse. Så mange tak for det <3 … tiden går simpelthen så hurtigt for mig for tiden. Men energien og humøret er højt.

De bedste hilsner – XXX

Elsker mit arbejde!

Lige sådan en besked her, er grunden til jeg elsker mit arbejde! Fordi jeg elsker at kunne give de få værktøjer videre som jeg selv har fået med mig, under eget vægttab og som kostvejleder.

SUNDHEDSPAKKEN

Jeg har netop oprettet et nyt tilbud, “sundhedspakken” i min webshop, hvor du får min vægttabspakke; 1300-1700 kcal kostplaner, efter behov, byttelister, skriftlig vejledning og min e-bog ‘Kager – hver dag’, med 20 opskrifter på lækre kager, du kan spise HVER dag med god samvittighed. Du kan finde sundhedspakken HER.

Halvdelen af dagens anbefalede grønt i en bar på 35 g

Du får også mine andre fem e-bøger med opskrifter på boller med grøntsager, flere kager, søde sager, bagværk, greenies, sundere junkfood mm. OG 14 stk. madbarer fra danske Vegetude. Madbarer der indeholder 150 g grøntsager (halvdelen af dit daglige anbefalede behov!), smager himmelsk, kun indeholder 131-132 kcal pr bar (perfekt mellemmåltid, til den lette sult eller før træning) og er økologisk og vegansk & uden tilsætningsstoffer.

Prisen for sundhedspakken som indeholder vægttabspakken, madbarerne (7 stk. gule + 7 stk. røde), alle e-bøger koster i alt 999 kr INKl. forsendelse af madbarer (spar 499 kr). Den kan købes HER.

Er du interesseret i denne pakke, som indeholder alt du har behov for, for at tabe dig 0,5-1 kg ugentligt med plads til et glas vin eller to, dessert når du prioriterer det osv. uden at stoppe vægttabet, og ikke ved hvilken pakke der passer dig, så send mig en mail på kostvejledning@sydhavnsmor.dk så udregner jeg det for dig (send vægt + alder til mig). Med sundhedspakken vil du ikke føle du er på slankekur. Det er nemlig en sund livsstil med plads til det hele 🙂

Og når du bliver afhængig af madbarerne, ligesom jeg (jeg spiser dagligt en til mellemmåltid eller supplement til min frokost) kan du købe dem på forudbestilling i min webshop i pakker af 28 stk (nok til 4 uger, hvis du spiser en madbar dagligt, som indeholder halvdelen af dit behov for grøntsager (150 g friske grøntsager) – virkelig nem måde at sikre sig alt sit daglige grønt på). Du kan forudbestille barerne HER.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej mod en sundere livsstil, som vil give dig mere energi, mindre fedt på kroppen og som ikke forbyder dig dit glas vin, kage eller samme mad som resten af familien <3

Følg gerne med på @sydhavnsmor.dk for boligrenovation, sundhed, hygge og alt muligt andet <3

Del på Facebook

2 kommentarer til “Madbarer der indeholder 150 g grøntsager”

    1. den findes desværre ikke mere. Vægttabspakken kan bruges i stedet – det er den samme 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Familie
Sydhavnsmor

Når et barn bliver væk

Hold kæft, hvor kan det være farligt bare at gå på legepladsen! For noget tid siden, da Uma og jeg var på legepladsen med et

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top