sinful sexlegetøj julekalender
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Voksen julekalendere 2020

Jeg vil sgu da også have en julekalender – så det har jeg 😉 Her tipper jeg om voksen julekalendere 2020, til enhver smag; til dig, din mand, til jer sammen (uh la la, det kan blive noget frækkesakke-akke noget), til den søde tand og aftenhyggen – it’s all yours, hvis I vil ha’ en julekalender, og ikke føle jer snydt, når ungerne dagligt pakker op 😉

Indlægget indeholder nogle reklamelinks

The-julekalender

Jeg BÆLLEr dagligt (sort) the, men elsker al slags the. Jeg drikker ikke selv kaffe (kun i Køge, hos min frisør), og jeg synes denne julekalender er lidt hyggelig for én der har the-hang som jeg – og så bare til 99,95 kr.

Find den her.

Portvinsjulekalender

24 x 5 cl portvin – I like it, baby! Elsker du eller din mand/kæreste/kone også portvin (ligesom mig) så er det her måske den kalender du skal have i år? Den er købt til Sydhavnshytten, så nu må det godt snart blive december 😉

Du kan få den her.

sinful sexlegetøj julekalender

Den frække julekalender

SÅ for satan, nu blir’ det frækt 😉 Sinfuls julekalender er for dig der gerne vil spice december op, som man siger 😉 hehe … julekalenderen indeholder 24 produkter til både mænd og kvinder, koster 795 kr, men har en værdi af 2300 kr.

Find den her 😉

Nilens Jord ADVENTSkalender – makeup kalenderen fra det danske, gode mærke

Jeg ELSKER Nilens Jords produkter og denne kalender der indeholder 4 lækre produkter, til en værdi af 652 kr, men koster blot 299,95 kr.

Find den her.

kaffe julekalender

KAAAAAFFE julekalenderen

Jeg er som sagt ikke selv drøøøn meget til kaf’, men det ved jeg jo at rigtigt mange er… så …

The Brew Company har fremstillet denne kalender til kaffeelskeren, hvori du hver dag op til jul finder én af de særlige Coffee Brews, som du kan brygge 300 ml fantastisk kaffe på. Du kan enten nyde kaffen helt selv, eller dele en kop med én du holder af på de kolde december morgener. 

Find kalenderen her.

chokoladejulekalender

Chokoladekalenderen – for TO!

Hvis jeg skal være ærlig, så elsker jeg den billige chokolade fra 10-kroners kalenderne, men jeg ka’ altså li AL slags chokolade, så den her gider jeg også godt! Chokoladekalenderen for to, er en anti-ego kalender, eller dobbelt op-kalender for singlen (eller nærigrøven;).

You choose, men den kan altså fås her.

Ha’ en deeeejlig dag <3 Kh May

Tilmeld jer gerne mit nyhedsbrev her, hvis I ønsker gratis kostplan, opskrifter i din indbakke og gode tilbud.

Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top