glutenfri græskartærte med gedeost
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Glutenfri græskartærte med gedeost

glutenfri græskartærte

Nogle gange tror jeg at underbevidstheden spiller én et puds. Jeg har jo ugentlig madtemaer fra forskellige lande, og havde egentlig planlagt marrokansk denne uge, men så blev jeg enig med mig selv om at lave amerikansk i stedet. Da jeg havde planlagt (og købt ind) til dette, slog det mig, at det var perfekt at lave glutenfri græskartærte med gedeost netop i dag – hvor der er amerikansk præsidentvalg 😉

Find opskrifter fra Indien, Danmark, Italien mm. HER

glutenfri græskartærte

Det skal du bruge til 4 personer

1 stk. færdig (glutenfri) tærtebund eller 80 g finvalsede havregryn + 80 g mayo light plus lidr salt (blandet sammen til en dej)

400 g græskar, skåret i tern (rent kød)

1 stort løg, finthakket

200 g hytteost

4 æg

80 g gedeost, skåret i små stykker

1 spsk tørret timian

salt, peber

frisk purløg

Sådan gør du

Fordel bunden i en springform (Ø 24 cm)

Prik huller i dejen med en gaffel. Mix hytteost, æg, salt, peber og timian. Pil og skær løg, skræl græskar i tern og steg i 1 tsk. olie i ca. 10-15 min.

Fordel løg og græskar i bunden af tærten. Hæld ægge-massen over, og fordel gedeosten over. Bag tærten i ca. 35 min i ovnen på 200 C. Skær purløg i små stykker og drys over – servér.

Kan evt. spises sammen med en let salat af frisk spinat, cherrytomat og græskarkerner.

Tærten indeholder 1406 kcal hvis du laver bunden selv. Dvs. 351,50 kcal pp.

Læs også glutenfri græskartærte uden mel og sukker (dessert)

Følg @sydhavnsmor.dk her for flere opskrifter og andet inspiration & se alle mine glutenfri og sukkerfri opskrifter her.

glutenfri græskartærte
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

glutenfri græskarkage uden sukker
Glutenfri
Sydhavnsmor

Glutenfri græskarkage uden sukker

Denne glutenfri græskarkage uden sukker var egentlig en videreudvikling af græskarpandekagerne jeg delte opskriften på for kort tid siden. Jeg elsker jo at spise (sundere)

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top