uldjakke med tern
May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

Min uldjakke med tern

Efterårsferien tilbringer vi i sommerhuset, i Kulhuse. Shit, her er lækkert. Solen skinner, og trods for bare 10 grader, er vejret mildt og rart. Ungerne leger i haven, klatrer i træer, henter de sidste friske bær ind, bager kager og leger med hjemmelavede rullinger. Jeg arrangerer Sofus 6 års fødselsdag, som både skal holdes på dagen (fredag) her i Kulleren, og på søndag for familien, i Sydhavnen. Og så får jeg taget fotos af mit nye tøj, som jeg blev opfordret til af flere følgere på min Instagram @sydhavnsmor.dk 😉 Jeg holdt nemlig online loppemarked i midten af ugen, hvor jeg solgte ud af min garderobe, og det meste røg. Efterfølgende har jeg fået tøj hjem, som løbende bliver vist på min IG (fordi det åbenbart er noget mine følgere synes er sjovt, heh!). Men i dag får I altså lige et kig på min uldjakke med tern.

Uldjakke med tern – min overgangsjakke (reklame)

Jakken, som også fås i frakke – altså i en længere model, faldt jeg pladask for, da jeg så den på Instagram. H O L D N U K Æ F T, hvor synes jeg bare den er flot. Og mindst lige så fin i virkeligheden. Jeg har altid været sådan én der har det varmt, og kunne nøjes med lidt tøj, men der skete bare et eller andet med mig, da jeg blev mor. Jeg blev kuldeskær, og fryser nemt. Uld regulerer så fint ens kropstemperatur, og derfor er jakken perfekt til mig. Ja, den er jo god til alle, fordi den netop både egner sig til en der har det varmt og en der nemt fryser. Den er blød og kradser ikke, som mange uldjakker eller trøjer gør. Den er nemlig 60 % uld.

Den fås i mange farver og, som sagt, flere længder, og jeg havde ret svært ved at vælge hvilken farve jeg skulle vælge den i. Først tænkte jeg at jeg ville nappe den grønne, men var også vild med denne her lyserød/røde model er jeg også HELT tosset med, og den er endda på tilbud! Men jeg måtte vælge en, og det blev den blå/brune model, som jeg er meget tilfreds med <3

Som sagt er der et hav af forskellige farver, og de er virkelig fine alle sammen – I kan se dem alle her.

Bukserne er fra Second Arrival og til og med onsdag får du 20 % på hele shoppen med koden “May20”
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gina Tricot
Mode & Skønhed
Sydhavnsmor

Shop Insta-looks på budget

Indeholder reklamelinks (affiliatelinks) Jeg følger 800 mennesker på Instagram. Både venner, bekendte, ukendte og kendte. Jeg følger folk jeg synes er spændende og sjove at

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top