May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

I dag er det min 38 års fødselsdag

I dag er det min 38 års fødselsdag. Det føles ikke længe siden, at jeg synes 38 lød som noget mine forældre var nærmere, end jeg 😉 Jeg synes sgu stadig 38 er ungt, men somme tider, når jeg møder folk i start 20’erne, kan jeg godt føle mig halvgammel. Sådan helt statistisk set er jeg også næsten halvvejs i livet. Kvinder bliver i gennemsnit 82 år i Danmark, og mænd bare 78. Den vil jeg gerne toppe, hvis jeg er frisk og rask hele vejen, for jeg er så livsglad og elsker mit liv, og dem rundt mig.

I dag er det min 38 års fødselsdagPlaner der blev aflyst

Jeg plejer at fejre min fødselsdag med at invitere venner (og ofte familie) over til fest, men den dersens Corona synes jeg skulle springe i år over. Jeg havde ellers nået at invitere mine gamle venner til burgere, banko, drinks og dans, men måtte aflyse for 10 dage siden, da jeg godt kunne se det ikke var helt forsvarligt, sådan som udviklingen er pt, at samle flere mennesker i min stue. Den fest har jeg skudt til det er OK at samles flere igen, og jeg glæder mig, for jeg savner mine venner og at feste med dem. Men trods for Corona er noget værre bullshit, så har denne her virus også gjort noget godt for mange mennesker, forstået på den måde, at man har været mere hjemme og sammen med sin familie/børn.

I dag gælder det samme – jeg skal være sammen med min familie og børn hele dagen. Ungerne er i skole, men straks de har fri bliver de hentet og så samles vi hos mine forældre på Sluseholmen til kage & mad – og selvfølgelig noget vin, ellers er det ikke i min fødselsdagsånd 😉

Jeg har planer om DRUK i aften – altså på det store hvide lærred, og den glæder jeg mig til at se.

FØDSELSDAGSTILBUD

Jeg har valgt at fejre dagen med rabatkode til min webshop, hvor ALT (minus min fysiske bog) fås med 15 % rabat, ved at bruge koden ‘Fødselsdag’ når man tjekker ud – ALLE der køber fysiske produkter i dag får også en gave med, i form af hudpleje- eller makeupprodukt, eller måske ekstra smykke eller lign.

Min sundere junkfoodbog er ude

Men i dag er det ikke bare mig der har fødselsdag – også min “Sundere junkfood med grøntsager“- e-bog er ude. Den fås også med rabatten til bare 75,50 kr i dag og resten af weekenden – køb den her og husk at skriv Fødselsdag når du tjekker ud 🙂

Jeg har været så spændt på at få den ud. E-bogen indeholder 50 sider junk – på den sundere måde. Burgere, hottere, fish’n chips, nuggets, you’ll name it – for få kalorier.

I kan følge med i stories på min IG @sydhavnsmor.dk hvis I har lyst – hvor jeg fortæller mere om det hele <3

Ha’ en dejlig dag og weekend. Kh May

Del på Facebook

1 kommentar til “I dag er det min 38 års fødselsdag”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top