May

May

Følg mig på instagram @sydhavnsmor.dk

10 ting om May

Man kan vel kalde det en slags præsentation af mig selv, for nye, såvel som gamle, læsere på bloggen. Her er 10 ting om mig, May, der står bag sydhavnsmor.dk.

  1. Da jeg var ca. 18 skiftede jeg navn fra Mai til May. Udtales samme måde, men jeg gad ikke blive kaldt MaiThai. I dag ville jeg være ligeglad, synes sgu da Thai er cool 😉 Jeg overvejede faktisk at gå helt amok og tage et helt nyt navn, som fx Mercedes, hvilket jeg er meget glad for jeg ikke gjorde, da jeg så også måtte ha’ flyttet til Brøndby eller Spanien for at passe ind 😉
  2. Hvis jeg skulle tage min uddannelse om i dag ville jeg ikke have gået den vej jeg gik. I 2010 blev jeg udd. pædagog og tre år senere, efter to år på uni og en barsel med Uma, blev jeg kandidat i pædagogisk antropologi. I dag ville jeg nok have læst til sygeplejerske, gået målrettet efter journalistik (hvilket jeg også have planer om da jeg i 2006 læste på RUC), webudvikler eller måske … jura?
  3. Bor jeg i en lejlighed der er lagt sammen. Og drømmer om at købe én mere, så jeg får 145 m2 😉 #grådig
  4. Overvejede jeg at kalde Sofus for Ava, hvis han var blevet en pige. Og hvis Martin var med på den. Ville gerne have haft at Sofus skulle havde heddet Siggi, men i dag er jeg fuldt tilfreds med han hedder lige præcis Sofus, som jeg synes passer godt til ham, og er et skide sødt navn.
  5. Har jeg netop kastet mig over at designe mine egne smykker, som kommer i min webshop (se her), indenfor nogle mdr. Jeg sælger desuden allerede smykker og accessories som jeg selv har udvalgt – i god kvali, selvf. Og jeg synes det er sjovt og heldigvis er det meste allerede revet væk af begejstring, hvilket gør mig hammer glad, at I ka’ li’ det <3
  6. Har jeg fødselsdag om en måned, og fylder 38. Jeg har lige inviteret de aller nærmeste til føds. på dagen. Jeg plejer at holde fødselsdag hvert år, og elsker at samle folk. I år bliver det ikke helt så stort som andre gange. De fleste af mine venner kommer fra forskellige grupper, og jeg synes det er hamrende hyggeligt at samle alle, som ogsp efterhånden kender hinanden godt, men i år – og pga. Corona, kan jeg ikke overskue et kæmpe brag. Det kan min underbo nok heller ikke 😉
  7. Lever jeg pt af chokoladepåskeæg og hjemmebagte boller med tandsmør og ost.
  8. Er jeg i år blevet (frivillig og ulønnet) ambassadør for Plan Børnefonden. Jeg er sponsor for en lille pige, der bor i Mali, på tre år, og vil så gerne bruge mine kanaler på den mest fornuftige vis. På søndag har jeg derfor, sammen med min veninde fra HF, Mathilde Norholt, der er skuespiller, arrangeret en Support Walk hvor vi går for en go sag. Vil du med? Så meld dig til her.
  9. Har jeg lyst til vin hver dag. Corona tog overhånd – eller vinen tog overhånd under lockdown. Ikke at jeg blev alkoholiker, men det var sgu tæt på 😉 Aj, jeg drak i hvert fald flere flydende procenter end jeg er vandt til – vin er lækkert. Til gengæld er jeg ikke for god til øl. De kan ikke være i min mavs. Smagen fejler ingenting, men de fylder og puster mig op.
  10. Er jeg LYKKELIG fordi begge mine børn nu er skolebørn. Jeg har seriøst haft flere års mavekneb over at sende dem i vugger og børnehave. Jeg synes institutionerne herhjemme er alt for dårligt prioriteret, og mine børn har aldrig været rigtig glade for at komme afsted, og jeg har aldrig haft den helt gode mavefornemmelse. Av. Det har jeg nu – og de ELSKER begge at komme i skole, jeg har så meget optur over deres lærere og skolen – det føles SÅ godt, og jeg stresser ikke længere over at skulle hente dem på et bestemt tidspunkt (selvom jeg ofte henter dem direkte fra skole fordi de er trætte dér). E-N-D-E-L-I-G!
Del på Facebook

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Trimm Copenhagen
Livsstil
Sydhavnsmor

Hvad dem fra klassen blev

Det er ikke længe siden jeg skrev et indlæg om alle mine tidligere jobs. Vejen til mine 35 år. Jeg elsker at høre om folks

Læs mere »

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Få de sidste nyheder direkte til din mail

May

Velkommen! Jeg hedder May, er 39 år, gift med Martin og mor til Uma fra `12 og Sofus fra `14. Når jeg ikke vander blomster i mit lille bådhus i Københavns Havn eller ripper nettet for nye rejsemål, laver lejlighed (er i gang med en sammenlægning af 3 lejligheder), bager jeg tonsvis af kager – gerne den slags man kan spise hver dag med god samvittighed, uden mel og sukker. Her på sydhavnsmor.dk deler jeg et hav af sundere opskrifter, rejse- og kulturoplevelser, boligrenovering og en masse andet.

Populære indlæg

Webshop

Instagram

Scroll to Top